COVID-maatregelen
Ondersteuning overheid
Ondersteuning Grolsch
Veilige heropening
COVID-19 meldpunt
Qredits

Met onze COVID-19 maatregelen ondersteunen we je om deze tijd door te komen en dragen we graag bij aan een veilig en gastvrij verblijf van jouw gasten als je straks weer open mag.

Mike Stoffers Head of Horeca

Helaas krijg je op dit moment als horeca-ondernemer niet de kans te doen wat je het liefste doet: ondernemen in jouw bedrijf. En het perspectief wanneer dit wel weer kan, blijft onzeker. Als jouw (bier)partner ondersteunen we je graag in deze tijden. Wij geloven in verantwoordelijkheid nemen naar kunnen, in redelijkheid en billijkheid, en willen daarmee zoveel mogelijk ondernemingen zo lang als mogelijk ondersteunen.

Onze steunmaatregelen voor jouw bedrijf concentreren zich op het verschaffen van liquiditeit en de kwaliteit van bier. We kennen daarbij generieke maatregelen en specifieke maatregelen. De generieke maatregelen hebben we de afgelopen periode direct met je gedeeld.

De impact van de opgelegde horecasluiting alsmede de ondersteuning vanuit de overheid verschilt inmiddels behoorlijk per horecabedrijf. Daarom nemen wij ook specifieke maatregelen. In overleg met jouw accountmanager of een van onze financieel specialisten kan er op basis van jouw specifieke financiële situatie worden gekeken welke mogelijkheden er zijn. Neem gerust contact op met jouw accountmanager om jouw specifieke situatie en daarbij behorende uitdagingen te bespreken. Dan kunnen we samen kijken wat er mogelijk is. Indien gewenst, en met inachtneming van de COVID-19 voorzorgsmaatregelen, komen we ook graag bij je op de zaak. Juist in deze tijden kunnen we voorstellen dat je geen barrieres wilt ervaren.  

Names het gehele team Grolsch Horeca wens ik je veel sterkte, succes en vooral goede gezondheid in deze bizarre situatie. En we hopen je snel weer te mogen begroeten in jouw open zaak om ons vizier te richten op de toekomst, bij voorkeur onder het genot van een goed getapt glas bier!

Namens het hele team Grolsch Horeca,

Mike Stoffers - Head of Horeca

Hulp is onderweg!

Spoeddienst Biertechniek 053 - 48 33 486
Spoeddienst Evenementen 053 - 48 33 135
Toned (bij Calamiteiten) 088 - 00 11 200
Weekenddienst
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol

Ben jij 18 jaar of ouder?

Vul je geboortedatum in om toegang te krijgen tot de website.