Tijd voor de herfst, tijd voor Grolsch bokbier

Tijd voor de herfst, tijd voor Grolsch bokbier

Bladeren vallen weer van de bomen en het wordt steeds vroeger donker. Het is niet te ontkennen: de herfst is weer begonnen. Tijd dus om de mooiste herfstbieren op het vat te zetten en te gaan schenken! Tijd voor de Herfst, Tijd voor Grolsch.

Vanaf heden is het weer mogelijk om de mooiste en de meest favoriete herfstbieren van Nederland te bestellen, namelijk de Grolsch Rijke Herfstbok, Gerijpte Herfstbok, Dunkel Weizenbock en Herfstbier 0.0%.

Grolsch Rijke Herfstbok is een traditioneel ondergistend gebrouwen seizoensbier met een aangename, zacht zoete smaak. Bij het proeven gaat alle aandacht uit naar het aroma van karamel en de subtiele tonen van kaneel, rozijnen en bosbessen. Robijnrood van kleur met een mokkakleurige schuimkraag.

De Grolsch Gerijpte Herfstbok is een speciale editie van Herfstbok die we onder ideale omstandigheden hebben laten rijpen in de munitiebunkers van vliegveld Twenthe. Omdat het een natuurproduct is, ontwikkelt de smaak zich in de fles verder: van een jonge, zacht zoete Bok naar een gerijpte, volmondige Bok. Bij het proeven gaat de aandacht uit naar de rijpe tonen van karamel, rozijnen, rood fruit en de ronde afdronk.

Ook dit jaar hebben we weer de Grolsch Dunkel Weizenbock. Dit is een amberkleurig tarwebier gebrouwen met vier soorten mout. Het bier heeft frisse Weizen aroma’s die worden aangevuld door tonen van karamel en gebrand mout.

Ook voor diegene die graag voor een alcoholvrije variant kiest is er een goed alternatief: Grolsch Herfstbier 0.0%. Door het unieke brouwproces is dit bier alcoholvrij en vol van smaak. Het bier heeft een diepe robijnrode kleur en een stevige mokka-kleurige schuimkraag. Geniet van tonen van karamel en rozijnen. 100% genieten, 0% alcohol.

Grolsch Rijke Herfstbok, Gerijpte Herfstbok, Dunkel Weizenbock en Herfstbier 0.0% zijn vanaf nu weer te bestellen bij de drankenhandel. Ga voor meer informatie naar: https://www.duurzamehoreca.nl/portfolio.html

 

Herfstbieren

Hulp is onderweg!

Spoeddienst Biertechniek 053 - 48 33 486
Spoeddienst Evenementen 053 - 48 33 135
Toned (bij Calamiteiten) 088 - 00 11 200
Weekenddienst
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol

Ben jij 18 jaar of ouder?

Vul je geboortedatum in om toegang te krijgen tot de website.