Berghorst Dranken

Berghorst Dranken, familie, professioneel, betrouwbaar, persoonlijk en eigentijds! Duidelijk meer dan alléén een drankenleverancier!

Berghorst Dranken

Berghorst, al meer dan een eeuw een familiebedrijf. Onze core business is het bevoorraden van horeca, evenementen, slijters, retail en aanverwante branches. Ons assortiment bestaat uit alcoholische, alcoholarme en non alcoholische dranken. We kennen de markt en staan dicht bij onze afnemers. Door onze ervaring kennen we de behoefte van onze klant. De klant staat bij ons altijd centraal. We werken elke dag weer aan een langdurige relatie op basis van vertrouwen, expertise, advies en het juiste assortiment.

Historie
Van generatie op generatie, ondertussen al meer dan 100 jaar actief in produceren, vermarkten en distribueren van dranken aan de horeca. Door de jaren heen, altijd met de passie voor ons vak, hebben wij onze eigen limonades geproduceerd, onze eigen distillaten gedistilleerd en eigen wijnen geïmporteerd. Deze disciplines tezamen met regionale, persoonlijke distributie van meerdere bier- en frisdrankmerken hebben ons gebracht waar we heden ten dage staan. Een professioneel, betrouwbaar en stabiel familiebedrijf.

Assortiment 
Wij beschikken over een compleet, ‘breed in dranken’ assortiment voor de horeca. In ons assortiment vind je verschillende merken en soorten kelder-, fust- en flesbieren van mondiale en lokale brouwers. Al onze wijnen importeren wij zelf. Bovendien beschikken we over een eigen pallet gedistilleerd uit eigen distilleerderij. Daarnaast alle gedistilleerde dranken, fris, energy en sportdranken. Tevens hebben wij een scala aan evenementenmateriaal ter beschikking voor jouw buitenevenementen.

Kortom:
•    Familiebedrijf
•    Sterk regionaal netwerk
•    Eigen wijnimport
•    Eigen distilleerderij
•    Eigen horeca-vastgoed
•    Distributie en ambassadeurschap voor meerdere biermerken
•    Persoonlijk advies en ondersteuning
•    Bemiddeling in aan-en verkoop horeca-exploitaties
•    Bemiddeling in aan-en verkoop horeca-vastgoed
•    Horeca-financieringen

Berghorst Dranken 
Höltersweg 15
7556 BS Hengelo

(t) 074 – 29 18 568
(e) Verkoop@berghorstdranken.nl

www.berghorstdranken.nl

Hulp is onderweg!

Spoeddienst Biertechniek 053 - 48 33 486
Spoeddienst Evenementen 053 - 48 33 135
Toned (bij Calamiteiten) 088 - 00 11 200
Weekenddienst
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol

Ben jij 18 jaar of ouder?

Vul je geboortedatum in om toegang te krijgen tot de website.