MERKEN BIEREN
Grolsch
Peroni
Asahi
De Klok
Grolsch en Grimbergen Speciaalbier
Viper

De biermerken achter Duurzame Horeca

Een passend bier voor iedere gast, voor ieder moment. Het juiste bier tegen de juiste marge. Een divers en onderscheidend assortiment en zoals altijd met karakter.

Kies je voor het merk Grolsch? Een merk dat weinig introductie behoeft en goed past bij eigenzinnige ondernemers. Vergeet hierbij ook niet de unieke Grolsch speciaalbieren!
Of spreekt Peroni Nastro Azzurro je meer aan? Een merk dat goed past bij ondernemers die stijlvolle ervaringen willen creëren voor hun gasten.
Daarnaast hebben we nog andere merken in ons portfolio, zoals het ambachtelijke Grimbergen of het veelgeprezen Asahi Super Dry.

Benieuwd welke van onze vele merken het beste bij jouw concept passen? Selecteer één van de merken hierboven en lees snel verder of maak een afspraak voor een advies op maat.

Benieuwd waar we nog meer bij kunnen ondersteunen?

Zelf Verduurzamen

Benieuwd hoe we kunnen helpen je eigen horecaconcept te verduurzamen? Dit kan op het gebied van inkoop, verkoop, samenwerkingen, omgang met je gasten en het personeel. Kijk ook wat het betekent om samen te werken met een duurzame brouwerij.

Klik om zelf te verduurzamen

Jouw zakenpartner

Duurzame horeca biedt ook ondersteuning aan jouw bedrijf. Denk hierbij aan horecatrainingen, financieel advies, rendements-optimalisatie, biertechnische ondersteuningen en een vastgoedportfolio.

Klik hier voor zakelijk advies

Technische Ondersteuning

Weet je wat wij kunnen betekenen op het gebied van tankbier? Altijd al willen weten hoe je een evenementen optimaal inricht? Of gewoon nieuwsgierig wat wij allemaal te bieden hebben?

Lees snel verder

Hoe kunnen wij je helpen?

Selecteer een onderwerp en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Hulp is onderweg!

Spoeddienst Biertechniek 053 - 48 33 486
Spoeddienst Evenementen 053 - 48 33 135
Toned (bij Calamiteiten) 088 - 00 11 200
Weekenddienst
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol

Ben jij 18 jaar of ouder?

Vul je geboortedatum in om toegang te krijgen tot de website.