Horeca Trends
Meer Rendement
Horeca Coach
Distributie op maat
Partnervoordeel
Zelf Verduurzamen

Wij geloven in bewust en betrokken ondernemen en merken dat horecaondernemers hierin hetzelfde zijn. Graag denken wij mee om samen zo duurzaam mogelijk te ondernemen

Koert van 't Hof Corporate Affairs Director

Hoe rendement en een goede impact hebben hand in hand gaan

Duurzaam ondernemen op alle facetten

Als onderneming kan je op vele manieren zelf verduurzamen. Verduurzamen is namelijk een veel breder begrip dan de meeste ondernemers denken. Door alert te zijn, kritisch te durven kijken, jezelf uit te dagen en door te pakken start je zelf te verduurzamen. Met alle keuzes en strategieën moet je dus ook bewust bezig zijn met deze manier van denken, want achter elke keuze en elke strategie is een gevolg.

Als een van de milieuvriendelijkste brouwerijen ter wereld voelen wij een gezonde plicht om ook over duurzaamheid na te denken in de markten waar wij opereren. Met duurzaamheid in de horeca hebben wij het over een breder concept dan puur het milieu. Natuurlijk draagt werken met een duurzame brouwerij bij aan je footprint. Daarnaast valt er ook veel te leren van horecaondernemers die voorop lopen. Het vormen van een netwerk van duurzame horecaondernemers zal krachtig uitstralen in de markt.

Daarnaast heeft je personeels-, inkoop- en gastenbeleid ook een grote impact op hoe duurzaam je in de horeca opereert. Je kan je personeel aansturen op bewust met grondstoffen omgaan en duurzaam te sturen op rendement. Duurzaam sturen op rendement kan aan de kosten én omzetkant. Met je inkoopbeleid is het verstandig al je leveranciers te beoordelen op hun bijdrage aan een duurzamere wereld. Daarnaast geeft het aangaan van langere duurzamere relaties ook rust. Tot slot is het voor elke ondernemer zeer verstandig om duurzaam met je gasten om te gaan. Hoe beter de relatie, hoe vaker ze terugkomen. Een duurzame relatie dus. Daarnaast kan je gasten die duurzaam gedrag vertonen ook belonen.

Kun je nog wel wat hulp gebruiken?

E-learning Duurzaamheid

Hulp is onderweg!

Spoeddienst Biertechniek 053 - 48 33 486
Spoeddienst Evenementen 053 - 48 33 135
Toned (bij Calamiteiten) 088 - 00 11 200
Weekenddienst
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol

Ben jij 18 jaar of ouder?

Vul je geboortedatum in om toegang te krijgen tot de website.