De Klok Dranken

Dé Drankengroothandel van Nederland die u keuze, kennis en service biedt!

De Klok Dranken

De Klok Dranken is dé drankengroothandel van Nederland. 

  • Wij bieden het breedste aanbod bieren en dranken en selecteren daaruit een assortiment dat is afgestemd op uw (regionale) markt. Hierbij profiteert u van de voordelen van een landelijke partij.
  • De Klok Dranken gelooft in horeca en gelooft daarbij dat horeca altijd beter kan. Daarom adviseren onze mensen u graag over hoe u zoveel mogelijk rendement uit uw assortiment haalt. We versterken u met productkennis, trends en ontwikkelingen en stimuleren u om meer uit uw markt te halen.
  • We zijn altijd dichtbij, bereikbaar en spreken uw taal, omdat onze experts en eigen chauffeurs daadwerkelijk aanwezig zijn in uw regio. 

Wij helpen u, om uw ambities waar te maken. We bieden u keuze, kennis en service:

Keuze
Kenners met smaak. Dat zijn uw gasten natuurlijk. Aan u de uitdaging om hen te blijven boeien en binden. Bij De Klok Dranken profiteert u van het breedst denkbare assortiment: uiteenlopende productcategorieën en een krachtig merkenportfolio. Wij adviseren u graag over onze producten. Zodat u uw kenners van vandaag kunt verrassen met het aanbod van morgen.

Kennis
Profiteer van onze uitgesproken kennis en ervaring op horecagebied. Onze medewerkers zijn echte kenners. Dat moet ook wel, want de horeca is altijd in beweging. Door onze tips, tricks en online workshops bent u altijd op de hoogte van de nieuwste (lokale) trends en ontwikkelingen. Wij denken graag met u mee.

Service
Uw assortiment binnen handbereik? We zijn altijd bij u in de buurt. Aan de ene kant ontwikkelen we ons e-commerce platform voor een perfecte landelijke dekking en bestelgemak. Anderzijds streven we naar 100% leverbetrouwbaarheid. Persoonlijk, op tijd en bij u over de drempel, welteverstaan. Zo profiteert u van het breedst denkbare assortiment én persoonlijk contact.

Om u door heel Nederland goed te kunnen bevoorraden, beschikken we over vijf vestigingen verspreid over het land. Onze flexibele dienstverlening is volledig toegespitst op uw onderneming of evenement. Zodat u kan doen wat u het liefste doet: ondernemen.

De Klok Dranken

(e) klantenservice@deklokdranken.nl
www.deklokdranken.nl

Vestiging Groenlo:
Bolwerk 5
7141 JM Groenlo

(t) 0544 - 76 01 00
(e) groenlo@deklokdranken.nl

Vestiging Delfgauw:
Groothandelsweg 5
2645 EH Delfgauw

(t) 015 - 25 70 200
(e) delfgauw@deklokdranken.nl

Vestiging Helmond:
Grasbeemd 12
5705 DG Helmond

(t) 0492 - 58 28 88
(e) helmond@deklokdranken.nl

Vestiging Groningen:
Kielerbocht 43
9723 JA Groningen

(t) 050-5445757
(e) groningen@deklokdranken.nl

Vestiging Deventer:
Teugseweg 9
7418 AM Deventer

(t) 0570 - 62 49 75
(e) deventer@deklokdranken.nl

Hulp is onderweg!

Spoeddienst Biertechniek 053 - 48 33 486
Spoeddienst Evenementen 053 - 48 33 135
Toned (bij Calamiteiten) 088 - 00 11 200
Weekenddienst
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol

Ben jij 18 jaar of ouder?

Vul je geboortedatum in om toegang te krijgen tot de website.