Horesca Meppel

’t Lekkerst onderweg

Horesca Meppel

Welkom bij Horesca Meppel, de totaalleverancier voor restaurants, fastfood-bedrijven, hotels, instellingen, (sport)kantines en recreatiebedrijven. Met een compleet assortiment vers, food, dranken en non-food. Wij helpen u graag met een passend assortiment en onafhankelijk advies op maat.

We ondernemen graag samen met onze klanten en dit doen we al van generatie op generatie. Betrokken, flexibel, en persoonlijk contact, dat is wat wij erg belangrijk vinden. We gaan graag een stapje verder. Want ons horecahart gaat echt sneller kloppen als wij een stevige bijdrage kunnen leveren aan het succes van onze klanten. Daar doen we het voor!

Historie
Horesca Meppel, een echt familiebedrijf. Al sinds 1973 actief als horecagroothandel in Meppel en omgeving.

Opgericht door dhr. Wassens senior, die zijn carrière begon als kok op de kustvaart en de Holland-Amerika lijn. In de jaren '60 opende hij samen met zijn toenmalige vrouw een eigen horecazaak, ‘Eethuisje Wassens’ in Ruinen. Welbekend in Ruinen en verre omgeving door de eigen receptuur voor hun snacks. Van eierbal tot kroket, alles uit eigen keuken.

In 1973 deed de kans zich voor om een grossierderij in Meppel over te nemen. Vanuit de diepvriescellen aan de Noteboomstraat werden de horecaproducten en het ijs verkocht. Later groeide het bedrijf uit zijn jasje en is het verhuisd naar de huidige plek, aan de Pieter Mastenbroekweg 11. 

Na jarenlang hard werken was het in 1994 voor Dhr. Wassens tijd om een stapje terug te doen en het stokje over te dragen aan zijn zoon Jan en dochter Katja. Net als hun vader ondernemen zij graag samen met hun klanten en staan ze voor betrokkenheid, flexibiliteit en persoonlijk contact met de klant.

Assortiment
Door de jaren heen is Horesca Meppel gegroeid en is het assortiment behoorlijk uitgebreid. Er zijn mooie samenwerkingen ontstaan met leveranciers, waaronder de Grolsche Brouwerij en onze vers Partners. Continu zijn we op zoek naar lekkere, onderscheidende producten. Alles wordt uitgebreid getest en geproefd, het liefste samen met onze klanten in onze showkeuken.

Wij leveren 6 dagen in de week een compleet assortiment van vers-,food- en non-foodproducten aan restaurants, fastfood-bedrijven, instellingen, (sport)kantines en recreatiebedrijven. Onze accountmanagers denken graag met u mee voor een passend assortiment en geven een onafhankelijk advies op maat.

Kortom:
Werken met de leukste, lekkerste en meest verrassende producten, waarmee de klant zich kan onderscheiden.

Betrokken, flexibel, en persoonlijk contact. We zetten graag nét dat stapje extra!

Horesca Meppel
Pieter Mastebroekweg 11
942 JZ Meppel

(t) 0522 - 25 51 51
(m) 06 - 55 81 29 23 (what's app)
(e) info@horesca-meppel.nl              

www.horesca-meppel.nl

Hulp is onderweg!

Spoeddienst Biertechniek 053 - 48 33 486
Spoeddienst Evenementen 053 - 48 33 135
Toned (bij Calamiteiten) 088 - 00 11 200
Weekenddienst
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol

Ben jij 18 jaar of ouder?

Vul je geboortedatum in om toegang te krijgen tot de website.