Horesca Smulders

Horesca Smulders is dé totaalgroothandel met een rijke historie, waarbij de kracht van een familiebedrijf terugkomt in onze samenwerkingen.

Horesca Smulders

Horesca Smulders is dé zelfstandige totaalgroothandel met een rijke historie voor al jouw food en non-food. Ons assortiment bestaat uit een ruim vers assortiment, koelverse producten, dranken en diepvriesproducten. De kracht van ons familiebedrijf is dat wij graag in gesprek gaan met de klant over lekkere, leuke en verrassende producten, waarmee jij je als klant kunt onderscheiden. Tevens bieden wij een breed assortiment ‘Erkend Streekproduct’ van Brabantse bodem, welke duurzaam, uniek én eerlijk zijn en tevens een bijdrage leveren aan de lokale economie. Doordat we continue op zoek zijn naar beter, zijn wij ervan overtuigd dat jouw gasten vaker terugkomen.

Klant worden zonder gedoe
Horesca Smulders heeft één van de beste webshops in de foodservice van Nederland. Klant worden kan binnen één minuut én zonder gedoe. Dit regel je namelijk direct onder ‘Klant worden’. Binnen één minuut heb je dit voor elkaar en zonder wachttijd. Je kan direct na je aanmelding prijzen zien, bestellen én de bezorgdag kiezen welke jou het beste uitkomt!

 

Onbezorgd, alles bezorgd
Wij vinden dat juist het bestellen efficiënt en eenvoudig moet verlopen, immers hoort dit bij je dagelijkse werkzaamheden. Bovendien wil je van bestelde producten weten of deze ook voorradig zijn. De webshop checkt automatisch na het kiezen van je bezorgdag of je bestelling compleet bezorgd kan worden. Zo weet je exact wat je kunt verwachten! Uiteraard kun je ook bestellen met je mobiel of tablet, wel zo handig. Eenmaal je eerste bestelling geplaatst middels de Horesca Smulders webshop dan wil je al snel niet anders meer!

 

Prijs is belangrijk
Natuurlijk maakt een scherpe inkoopprijs een belangrijk onderdeel uit van je dagelijkse inkopen en kostencalculatie. De webshop geeft direct een juiste prijs! Wij als Horesca Smulders kunnen ook de juiste prijs geven, immers zijn wij aangesloten bij Horesca Nederland welke op haar beurt is aangesloten bij Maxxam. De organisatie van Maxxam is de grootste inkooporganisatie binnen de Foodservice-markt in Nederland. Uiteraard hebben we binnen het assortiment ook aantrekkelijke eigen merken bijvoorbeeld onder de labels Topclass, Horesca, Café Ami, Pain Ami en Glace d’Or.

 

Het gemak van alles in één
Het gemak van alles in één. Horesca Smulders is officieel distributiepartner van Grolsch, door deze samenwerking hebben we de volledige ondersteuning vanuit de Grolsche Brouwerij. Van offerte fase tot en met Taptechnische ondersteuning. De uiteindelijke leveringen worden gecombineerd met een volledig Food en Non-Food assortiment voor de horeca, waaronder ook VERS, zoals; AGF, Vlees, Vis en Brood. Onze klanten zien het voordeel van alles in één; Zowel alles bestellen op de Horesca Smulders webshop, én dat vervolgens alles op één bezorgmoment bij je geleverd wordt. Met uiteindelijk ook alles op één factuur. Reken eens uit hoeveel tijd en gedoe je dit dagelijks bespaart.

 

Assortiment
Ons assortiment bestaat uit een ruim vers assortiment, koelverse producten, dranken en diepvriesproducten. De kracht van ons familiebedrijf is, dat wij graag in gesprek gaan met de klant over lekkere, leuke en verrassende producten, waarmee jij je als klant kunt onderscheiden. Tevens bieden wij een breed assortiment streekproducten van Brabantse bodem, welke duurzaam, uniek én eerlijk zijn en tevens een bijdrage leveren aan de lokale economie. Doordat we continue op zoek zijn naar beter, zijn wij ervan overtuigd dat jouw gasten vaker terugkomen.
 

Ultieme Bezorgservice

Elke dag is anders, daarom bieden wij optimaal bestelgemak. Bestellen waar en wanneer het jou uitkomt. Je kunt bij ons bestellingen plaatsen tot 22:00 uur* voor bezorging de volgende dag (maandag tot en met zaterdag). Dit geldt óók voor alle dagverse producten zoals vlees, vis, AGF en brood.

 

Bezorging vanaf €0,-*

Stel, je hebt eerder deze week al een grotere bestelling geplaatst en is het drukker geweest dan je had verwacht, dan heb je de mogelijkheid om een kleinere na bestelling te plaatsen.

* dit geldt voor ons bezorggebied van maandag t/m zaterdag.

 

6-daagse bezorgservice

Ook bij de “Ultieme Bezorgservice” komen we samen vaste bezorgdagen overeen. Mocht het keer voorkomen dat deze vaste bezorgdag je niet schikt, dan heb je zelf de mogelijkheid om af te wijken van je vaste bezorgdagen door zelf een afwijkende bezorgdag te kiezen.

 

Brabants Streekgoed

Als familiebedrijf met sterke wortels in het Brabantse land is het mooi om als groothandel een groot assortiment aan regionale producten te kunnen bieden. Van boerenkaas, Nederlandse wijnen, verse groenten, pure seizoensproducten en ambachtelijk vlees tot en met onze met zorg en liefde bereidde jam’s en chutneys. Deze prachtige, verse en ambachtelijke streekproducten vertegenwoordigen namelijk meer dan hun hoge kwaliteit.

 

Persoonlijke aandacht

Als een (h)echt familiebedrijf heeft persoonlijke aandacht altijd een grote rol gespeeld. Ons klantenservice team staat voor je klaar. Je kunt ze telefonisch of per e-mail bereiken. Heb je vragen buiten de kantooruren om dan kun je altijd terecht bij de veel-gestelde-vragen pagina. Wij staan voor je klaar, wel zo vriendelijk.

 

Kleinere afnames laten bezorgen en Pick-up Point

Heb je kleinere afnames en wil je ook van de bezorgservice gebruik maken? Dat kan zeker! Ook dan ben je bij Horesca Smulders aan het juiste adres. We bezorgen al vanaf een minimale ordergrootte van slechts 199,- euro, op basis vaste bezorgdag(en). Samen bekijken we welke vaste bezorgdag(en) mogelijk zijn. Mocht het voorkomen dat je moet afwijken van je vaste bezorgdagen, dan kunnen we dit oplossen met bezorgkosten.

Is de minimale ordergrootte niet haalbaar? Dan is afhalen bij het pick-up point ook zeker één van de mogelijkheden.

Horesca Smulders
Edisonstraat 9
5051 DS Goirle

(t) 013 - 53 13 131
(e) info@horescasmulders.nl            

www.horescasmulders.nl

Hulp is onderweg!

Spoeddienst Biertechniek 053 - 48 33 486
Spoeddienst Evenementen 053 - 48 33 135
Toned (bij Calamiteiten) 088 - 00 11 200
Weekenddienst
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol

Ben jij 18 jaar of ouder?

Vul je geboortedatum in om toegang te krijgen tot de website.