Terborgse Wijncentrale

Met ons dynamische team van professionals denken wij graag met onze klanten mee. Dankzij de korte lijnen en het directe persoonlijke contact kunnen we snel schakelen tussen uw wensen en behoeftes. Ook als het om speciale gevallen of wensen gaat; wij lopen graag die extra meters voor u om het maximale rendement uit uw onderneming te halen!

Terborgse Wijncentrale

Drankenhandel Terborgse Wijncentrale is een  Achterhoeks familiebedrijf gespecialiseerd in het toeleveren van dranken en benodigdheden voor horeca en grootverbruik. Wij bieden u kennis, kunde, service en een breed portfolio aan frisdranken, bieren, speciaalbieren, distillaten en wijnen.

Ondanks ons ruime verzorgingsgebied kunnen wij invulling geven aan alle aspecten die gevraagd worden in de regionale markt. Persoonlijke relatie met de afnemers en het vervullen van een adviesfunctie staat bij ons hoog in het vaandel. Ook zijn wij al jaren trotse leverancier van diverse grote evenementen. Hierbij beperken we ons niet alleen tot het leveren van de dranken. Buiten de diverse materialen zoals taps, koelingen, koelcontainers, en ( plastic) glaswerk wordt de jarenlange ervaring graag aangewend om met u mee te denken en uw evenement naar een nog hoger niveau te tillen.

Ons assortiment is breed en divers en is geheel afgestemd op uw wensen en behoefte. Het jaar rond verzorgen wij de mooiste geschenken voor de zakelijke markt. Denk hier bij aan paas-, pinkster-, zomer-, sinterklaas-, en kerstpakketten daarnaast denken wij het hele jaar door mee om ook de dag van de zorg, secretaresse- of internationale vrouwendag te voorzien van een bijpassend geschenk.

Historie
Gerard Beijer - directeur eigenaar - is 41 jaar geleden begonnen met het opzetten van de Terborgse Wijncentrale. Zijn vader Wim Beijer zag in de jonge Gerard een gedreven zakenman en hield hem bij de levensmiddelen groothandel A&O van de vrachtwagen af. Hij gaf hem de instructie om wat mijn zijn talent te doen en zo begon Gerard vanuit de kofferbak van zijn auto wijn te verkopen.

Na een gering klantenbestand te hebben opgebouwd, zag hij dat er andere leveranciers kwamen voor het restpakket (bier, wijn, fris, gedistilleerde dranken). Gerard dacht bij zichzelf: "Dit kan ik ook." En de fundering voor drankengroothandel was gelegd.

Nu in 2021 is de kofferbak al enige tijd verruild voor een horecapand met 3500m2 opslag voor de horeca en nog eens 1700m2 voor de eindejaarsgeschenken. Drankenhandel Terborgse Wijncentrale is niet meer weg te denken uit de hedendaagse horeca en eindejaarsector.

Assortiment
Ruim assortiment frisdranken, bieren, speciaalbieren, wijnen, distillaat, kerstpakketten, relatiegeschenken, snoepgoed, disposables, toiletartikelen, sappen, regionale speciaalbieren, biologische producten, keuken- en vaatwaschemie, glaswerk, koffie, poetsrollen, handdoekrollen.

Kortom: 
Flexibel – service – persoonlijke aandacht – distributie in eigen beheer met eigen mensen – 24/7 bereikbaar – maatwerk – totaalconcept.

Terborgse Wijncentrale
Ettensestraat 19
7061 AA Terborg

(t) 0315 - 32 37 36
(e) info@terborgsewijncentrale.nl          

www.terborgsewijncentrale.nl​​​​​​​

Hulp is onderweg!

Spoeddienst Biertechniek 053 - 48 33 486
Spoeddienst Evenementen 053 - 48 33 135
Toned (bij Calamiteiten) 088 - 00 11 200
Weekenddienst
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol

Ben jij 18 jaar of ouder?

Vul je geboortedatum in om toegang te krijgen tot de website.