Van Altena

Al sinds 1937 streven wij naar het volledig ontzorgen van onze klanten. Met service en kwaliteit hoog in het vaandel zijn wij klaar voor de toekomst.

Van Altena

Van Altena is een groothandel in levensmiddelen opgericht in 1937 te Alverna, gemeente Wijchen. Samen met onze medewerkers hebben wij service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Naast leveringen aan de zelfstandige ondernemers, zoals lokale supermarkten, rijdende winkels en seizoenbedrijven (denk hierbij aan campingwinkels e.d.), leveren wij ook aan bedrijfs- en sportkantines, cafetaria's, horecagelegenheden en scholen. Behalve ons uitgebreide assortiment aan levensmiddelen verkopen wij ook wit- en bruingoed tegen concurrerende prijzen.

Ook zijn wij al meer dan 35 jaar de leverancier voor uw kerstpakketten en relatiegeschenken. Naast het enorme aanbod van vaste pakketten uit de jaarlijkse kleurenfolder is het ook mogelijk om zelf uw pakket samen te stellen. Alle pakketten en relatiegeschenken worden binnen het bedrijf ingepakt en met eigen vervoer kosteloos bij u bezorgd.

Uw goederen worden door ons "eigen vervoer" op rolcontainers bij u afgeleverd, waarbij in overleg een minimum bedrag in acht wordt genomen. Voor het vervoer van gekoelde artikelen worden er diepvriesboxen gebruikt die - of in de koeling of in de diepvries - worden opgeslagen om ook tijdens de warmere dagen de goederen met de juiste temperatuur bij u aan te leveren.

Van Altena Groothandel
Pieter Zeemanstraat 11
6603 AV Wijchen

(t) 024 - 64 12 354
(e) info@vanaltenawijchen.nl

 www.vanaltenawijchen.nl

Hulp is onderweg!

Spoeddienst Biertechniek 053 - 48 33 486
Spoeddienst Evenementen 053 - 48 33 135
Toned (bij Calamiteiten) 088 - 00 11 200
Weekenddienst
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol

Ben jij 18 jaar of ouder?

Vul je geboortedatum in om toegang te krijgen tot de website.