World of Drinks

Als horecaondernemer kiezen uit een aantrekkelijk en uniek drankenassortiment om vervolgens 3 dagen per week uw bestelling over de drempel geleverd te krijgen, dat is World of Drinks!

World of Drinks

Zelfstandige drankengroothandel voor horecaondernemers!

De trend zetten, de trend op de voet volgen of juist tegen de stroming in gaan! World of Drinks bestaat sinds 1997 en biedt u als drankengroothandel een uniek en onderscheidend drankenassortiment.

Historie
Drank is iets moois, het hoort bij onze geschiedenis, vakmanschap, emoties en speciale gebeurtenissen. Nog mooier is het dat we dit kunnen combineren met ondernemerschap! World of Drinks bestaat sinds 1997 en als drankengroothandel met meer dan 5.000 artikelen zijn we de verbindende schakel tussen wijnproducenten, brouwerijen, distilleerderijen, drankproducenten en u als horecaondernemer aan de andere kant.

Assortiment
World of Drinks biedt een uniek en onderscheidend drankenassortiment, waardoor u als klant alle vrijheid heeft in ondernemen. Wat u ook voor ogen heeft met uw onderneming, met ons aantrekkelijke, onderscheidende en uitgebreide aanbod kunt u een uniek drankenassortiment selecteren. Met name binnen het (speciaal)bier- en wijnassortiment is keuzevrijheid ideaal. Zeker wanneer u meer wilt dan de standaard merken.

Stel zelf, of met onze hulp, uw drankenassortiment samen. Kies producten die de beste marge opleveren of die perfect aansluiten bij de wensen van uw gast. Wij kunnen u hierin van A tot Z adviseren en ondersteunen, zonder het opleggen van bepaalde keuzes.

Kortom:
1. Keuzevrijheid in uw assortiment
2. Meer verkopen door samenwerken
3. Kennis delen = kennis vermenigvuldigen
4. Vooroplopen zit in ons DNA
5. Online de touwtjes in handen
6. Onze bezorgservice gaat over de drempel
7. Ondernemen en verbinden

World of Drinks
Klarinetweg 28
4337 RA Middelburg

(t) 0111 - 46 33 88
(e) info@worldofdrinks.nl

 www.worldofdrinks.nl

Hulp is onderweg!

Spoeddienst Biertechniek 053 - 48 33 486
Spoeddienst Evenementen 053 - 48 33 135
Toned (bij Calamiteiten) 088 - 00 11 200
Weekenddienst
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol

Ben jij 18 jaar of ouder?

Vul je geboortedatum in om toegang te krijgen tot de website.