Zegro

Samen maken we ambities waar.

Zegro

Zegro is inmiddels al 49 jaar een begrip in Rotterdam en omstreken. Dagelijks verzorgen zo'n 220 medewerkers en ruim 30 vrachtwagens de verkoop en distributie vanuit ons pand aan de Schuttevaerweg. Toch heeft het heel wat voeten in aarde gehad voordat Zegro zijn huidige vorm en formaat bereikte. Sterker nog: het had niet veel gescheeld of in 1984 waren de deuren voorgoed gesloten. Een omvangrijke geschiedenis in een notendop.

Ervaar de winkel
Wie bij Zegro komt winkelen, voelt zich vrijwel direct thuis! Medewerkers, die soms al meer dan 30 jaar bij ons werken, groeten je bij ieder bezoek en kennen je binnen de kortste keren bij voornaam. Hulp nodig om te vinden wat je zoekt of vragen over een artikel? Eén van onze winkelmedewerkers schiet graag te hulp!

In de Bistrozet is alle ruimte om onder het genot van een gratis kopje koffie, een lekker broodje of een heerlijke kop soep wat bij te kletsen met collega-horecaondernemers of op ons gratis wifinetwerk die laatste administratieve taken af te ronden.

Bezorgproces
Met meer dan 30 vrachtwagens in eigen beheer en een grote groep betrokken chauffeurs zorgen wij ervoor dat producten binnen de afgesproken venstertijd worden bezorgd.

We leveren tot in de keuken dus helpen uiteraard ook even met het afstapelen van de rolcontainer. Nog lege kratten? Uiteraard nemen we ook die direct mee terug.

Ons assortiment 
Zegro heeft een ruim en gevarieerd assortiment. Mis je nog iets? Laat het ons weten en we kijken samen of we het artikel voor je op kunnen nemen in ons assortiment!

Zegro
Schuttevaerweg 22
3044 BB Rotterdam

(t) 010 - 29 87 474
(e) info@zegro.nl           

www.zegro.nl

Hulp is onderweg!

Spoeddienst Biertechniek 053 - 48 33 486
Spoeddienst Evenementen 053 - 48 33 135
Toned (bij Calamiteiten) 088 - 00 11 200
Weekenddienst
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol

Ben jij 18 jaar of ouder?

Vul je geboortedatum in om toegang te krijgen tot de website.