Grolsch Speciaalbier

Geïnspireerd door de seizoenen, brouwen onze brouwers sinds jaar en dag voor elk moment mooie bieren. Van traditioneel tot meer experimenteel, maar altijd vol van smaak en rijk aan ingrediënten.

Juan Perez-Nijhuis Brand Manager Speciaalbier Grolsch

Grolsch Speciaalbier

Naast Premium Pilsner brouwt Grolsch al sinds jaar en dag diverse speciaalbieren. De bekendste is ongetwijfeld Grolsch Herfstbok, welke we al sinds 1920 brouwen. Het assortiment is groot en groeit elk jaar. Zo is er voor iedere gelegenheid een Grolsch bier. Traditionele bierstijlen zoals Herfstbok, Lentebok, Weizen, Tripel en Blond. Maar ook opkomende bierstijlen zoals Weizen-IPA en Saison. Zo is er voor ieder gelegenheid een Grolsch Speciaalbier. Klik hier voor het assortiment. Elk bier heeft een eigen signatuur, maar de bieren hebben altijd een typisch Grolsch karakter: vol van smaak en rijk aan ingrediënten.

 

De Grolsch Proefbrouwerij
In de Proefbrouwerij hebben de Meesterbrouwers van Grolsch de vrije hand om bestaande recepten door te ontwikkelen, traditionele bierstijlen een moderne twist te geven of op basis van eigen creativiteit nieuwe bieren en stijlen te ontwikkelen. Op basis van de overtuiging ‘Ontdek alles, behoud het goede’ brouwen we al 400 jaar lang nieuwe bieren.

.

Grolsch Proeverij

De Grolsch Proeverij staat voor een unieke serie speciaalbieren, gebrouwen in de Proefbrouwerij. Deze bieren zijn exclusief verkrijgbaar in geselecteerde Proeverij Cafés. Als onderdeel van de Grolsch Proeverij vragen we bierliefhebbers in de desbetreffende Proeverij Cafés actief naar hun mening over het bier. Zo kunnen gasten actief een bijdrage leveren aan nieuwste innovaties van Grolsch.

Lijkt het je wat om met jouw zaak ook onderdeel te worden van de Grolsch Proeverij Cafés? Vraag dan om meer informatie bij je accountmanager.

 


Lees hier meer over Grolsch en het nieuwste proeverijbier!
 

 

Grolsch Proeverij 2021

Het speciaalbier Hoop maakt onderdeel uit van een vierdelige serie speciaalbieren. Na Hoop volgen Geloof, Liefde en Geluk. Als bierbrouwer die al meer dan 400 jaar middenin de samenleving staat weet Grolsch als geen ander dat positiviteit Nederland verder kan brengen.
Dus dat is precies wat ze gaan doen door hun vier speciaalbieren uit de jaarlijkse Grolsch Proeverij te koppelen aan de gevoelens waar heel Nederland momenteel doorheen gaat. De vier thema’s  zijn gebaseerd op de blaadjes van een klavertjevier, een krachtig en herkenbaar symbool. In juli volgt het tweede speciaalbier: Geloof. De andere bieren, Liefde en Geluk, worden later dit jaar gelanceerd.

Je vindt de Proeverijbieren in één van bovestaande Proeverijzaken of bij Mitra

Proeverij Cafés

Volg de Grolsch Speedcourse

Word een échte Grolsch kenner

Een échte Grolsch-kenner worden?

En alles te weten komen over onze speciaalbieren?

Volg dan de Speedcourse, die we in samenwerking met het bierplatform Bierista hebben ontwikkeld.

Hulp is onderweg!

Spoeddienst Biertechniek 053 - 48 33 486
Spoeddienst Evenementen 053 - 48 33 135
Toned (bij Calamiteiten) 088 - 00 11 200
Weekenddienst
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol

Ben jij 18 jaar of ouder?

Vul je geboortedatum in om toegang te krijgen tot de website.