Grolsch valt negen keer in de prijzen bij de World Beer Awards

Grolsch valt negen keer in de prijzen bij de World Beer Awards

De Grolsch Speciaalbieren Weizen, IPA, Tripel, Lentebok en Zomerbok zijn uitgeroepen tot ‘beste bier van Nederland’ binnen hun categorie

Ook in 2021 weet Grolsch weer prijzen te winnen tijdens de World Beer Awards (WBA). Maar liefst vijf speciaalbieren mogen zich een jaar lang ‘Nederlands’ beste bier’ noemen binnen hun categorie. Deze bieren zullen op 9 september aanstaande in hun eigen categorie strijden om de titel ‘Worlds’ Best Beer’. De World Beer Awards is een prestigieuze, wereldwijze competitie die jaarlijks georganiseerd wordt. Bieren worden blind geproefd en beoordeeld door een vakjury.

Grolsch prijswinnende bieren

Maar liefst negen bieren van Grolsch wisten dit jaar een prijs te winnen in diverse categorieën. Kruidige Tripel, Frisse Lentebok en Kristalheldere Zomerbok mogen voor het tweede jaar op rij de titel ‘Beste bier van Nederland’ in hun categorie dragen. Daarnaast hebben ook Frisbittere IPA en Puur Weizen deze titel weten te winnen. Grolsch Klassieke Blond wist een gouden medaille te bemachtigen, Grolsch Krachtig Kanon een zilveren medaille en zowel Grolsch Premium Pilsner als Grolsch Weizen 0.0% hebben een bronzen medaille gewonnen. “We zijn supertrots dat de jury onze bieren jaar op jaar weet te waarderen” aldus Ard Bossema, Marketing & Strategy Directeur bij Grolsch. “Dit is een beloning voor het vakmanschap waar we mee brouwen en laat zien dat we jaar in, jaar uit in staat zijn om kwalitatieve bieren te brouwen”.

 

Wil je meer informatie over de World Beer Awards? Klik dan hier

 

Hulp is onderweg!

Spoeddienst Biertechniek 053 - 48 33 486
Spoeddienst Evenementen 053 - 48 33 135
Toned (bij Calamiteiten) 088 - 00 11 200
Weekenddienst
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol

Ben jij 18 jaar of ouder?

Vul je geboortedatum in om toegang te krijgen tot de website.