Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam

Afgelopen week was het weer zover, Gastvrij Rotterdam, dé horecabeurs van Zuid-holland en omstreken. Dit jaar is er na jaren afwezigheid voor gekozen om gezamenlijk met De Klok Dranken een stand in te richten op het drankenplein.

Afgelopen week was het weer zover, Gastvrij Rotterdam, dé horecabeurs van Zuid-holland en omstreken. Dit jaar is er na jaren afwezigheid voor gekozen om gezamenlijk met De Klok Dranken een stand in te richten op het drankenplein. Deze keuze werd mede gemaakt door het feit dat we de afgelopen jaren enorm gegroeid zijn in groot Rotterdam, een regio die normaliter door Heineken werd gedomineerd.

 

Successen als De Maassilo, Poppodium Annabel, Stalles, De Machinist, Tech-Noir en recent Skateland en het nog nieuw te openen Square 47 zijn hier enkele voorbeelden van. De beurs vond plaats van maandag tot en met woensdag in Ahoy Rotterdam en namens Grolsch mocht ik de honneurs waarnemen. Je zag duidelijk dat er weer behoefte was aan een beurs voor de horecaspecialist gezien de grote getalen bezoekers die er op af kwamen maar ook de diversiteit aan leveranciers. Maandag kenmerkte zich als een dag met veel bestaande relaties op onze stand die we vooral kennis hebben laten maken met de prijswinnende bieren Puur Weizen en Krachtig Kanon maar ook onze meest recente introducties Viper, Captain Jack en het proeverijbier Grolsch BlonT wat zeer goed en verrassend werd ontvangen.

 

Dinsdag en woensdag waren dagen waarin we een goede mix van relaties en prospects mochten ontvangen, middels een onlineformulier werden de leads bijgehouden en daags na de beurs leverde dit toch een lijst op van zo’n 70 constructieve leads voor zowel Grolsch als de Klok Dranken. Al met al kunnen we spreken over een goede beurs die mede door de inspanningen van onze collega’s van de Klok Dranken er erg goed uit zag. Op naar nog meer trotse relaties in groot Rotterdam!

Gastvrij Rotterdam 2

Hulp is onderweg!

Spoeddienst Biertechniek 053 - 48 33 486
Spoeddienst Evenementen 053 - 48 33 135
Toned (bij Calamiteiten) 088 - 00 11 200
Weekenddienst
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol

Ben jij 18 jaar of ouder?

Vul je geboortedatum in om toegang te krijgen tot de website.