Grolsch brouwt bier voor KIKA

Grolsch brouwt bier voor KIKA

Geniet & Geef, de beste brouwers voor het goede doel, is een jaarlijkse initiatief waarbij horecaondernemers, Albert Heijn en Mitra geld inzamelen voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Elk jaar vraagt Stichting Geniet & Geef een andere brouwer om zich in te zetten voor het goede doel. De Grolsche Bierbrouwerij is dit jaar van de uitverkoren brouwer. Grolsch voelt zich vanzelfsprekend vereerd om dit bier te mogen brouwen en daarmee een bijdrage te leveren aan dit prachtige initiatief.

 

 

 

Op de vraag wat voor bier het gaat worden zegt Grolsch meesterbrouwer Guy Evers: “We gaan voor een fris en toegankelijk speciaalbier met een duidelijke Grolsch signatuur dat veel mensen zal aanspreken.” 

Het Geniet & Geef 2019 bier is een Grolsch Honing Weizen. Een natuurtroebel tarwebier, volfris van smaak en met een zacht zoete afdronk. (Alc. 5,5% Vol) De toevoeging van echte honing zorgt voor een bloemige geur en geeft een bijzonder samenspel met het aroma van sinaasappel en rozemarijn. 

 

Traditiegetrouw wordt het Geniet & Geef bier de eerste donderdag van september om 18.00 uur gelanceerd. Dat is dit jaar op 5 september 2019. Vanaf dan is het bier, zolang de voorraad strekt, verkrijgbaar op tap in meer dan 170 deelnemende horecagelegenheden door heel Nederland. Ook zal het bier vanaf dan exclusief verkrijgbaar zijn in de beugelfles bij Albert Heijn en Mitra.

 

Heb je interesse om het Geniet en Geef bier ook in jouw horecazaak te verkopen? Neem dan contact op met je accountmanager.

Hulp is onderweg!

Spoeddienst Biertechniek 053 - 48 33 486
Spoeddienst Evenementen 053 - 48 33 135
Toned (bij Calamiteiten) 088 - 00 11 200
Weekenddienst
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol

Ben jij 18 jaar of ouder?

Vul je geboortedatum in om toegang te krijgen tot de website.