Grolsch introduceert: het ‘niet-zo-nieuwe’ krat

Grolsch introduceert: het ‘niet-zo-nieuwe’ krat

Groot nieuws. Ons huidige krat maakt langzaamaan plaats voor een nieuw krat. Het nieuwe krat is voor 100% van gerecycled materiaal. Maarliefst 98% daarvan is van oude Grolsch kratten. Een compleet nieuw ontwerp... maar je haalt er natuurlijk nog wel jouw vertrouwde biertje uit.

Duurzaamheid en circulariteit zijn voor ons belangrijke aandachtspunten bij het ontwerpen en ontwikkelen van de verpakkingen, zo ook bij dit nieuwe Grolsch krat. Het nieuwe Grolsch krat heeft niet alleen een nieuw ontwerp gekregen, maar is ook ingericht op de toekomst. De nieuwe kratten zijn voor 98% gemaakt van onze oude Grolsch kratten en is voor 100% gerecycled. Ook zijn de nieuwe kratten voorzien van ribbels en reliëf zodat stickers makkelijk te verwijderen zijn en de kratten langer mooi blijven.

We vinden het onze verantwoordelijkheid om bij te dragen aan een betere wereld. Van bierbostel en gist tot flessen en etiketten, alles wordt hergebruikt in onze zeer milieuvriendelijke bierbrouwerij. En natuurlijk kan je bij al deze duurzame inspanningen nog steeds genieten van ons vertrouwde Grolsch Premium Pilsner.

Proost op een groene toekomst!

Hulp is onderweg!

Spoeddienst Biertechniek 053 - 48 33 486
Spoeddienst Evenementen 053 - 48 33 135
Toned (bij Calamiteiten) 088 - 00 11 200
Weekenddienst
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol

Ben jij 18 jaar of ouder?

Vul je geboortedatum in om toegang te krijgen tot de website.