Grolsch ondersteunt horeca bij heropening

Grolsch ondersteunt horeca bij heropening

Koninklijke Grolsch ondersteunt horecaondernemers bij de heropening, die 1 juni gepland staat.
Met een document vol met tips, POS materiaal en adviezen helpt de brouwer de haar klanten om ook onder social distancing maatregelen hun zaak draaiende te houden.

Grolsch heeft een document opgesteld dat horeca-ondernemers handvatten biedt om hun zaak veilig te openen en rekening te houden met social distancing maatregelen. 

Op basis van het protocol van de KHN, waarin hoofdlijnen worden beschreven waar de ondernemers rekening mee moeten houden, geeft Grolsch advies vanuit hun positie in de biercategorie.

Voor Grolsch en Kornuit zaken heeft de brouwer POS materiaal ontwikkeld die ondernemers kunnen gebruiken voor het waarborgen van de opgestelde overheidsregels. 
Daarnaast geeft het document advies over looproutes, hygiëne van de tapinstallatie, online reserveringen en de biertrends van nu. Zo zijn ondernemers straks helemala klaar om hun eerste gasten weer te ontvangen. 

Hulp is onderweg!

Spoeddienst Biertechniek 053 - 48 33 486
Spoeddienst Evenementen 053 - 48 33 135
Toned (bij Calamiteiten) 088 - 00 11 200
Weekenddienst
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol

Ben jij 18 jaar of ouder?

Vul je geboortedatum in om toegang te krijgen tot de website.