Grolsch introduceert nieuw alcoholvrij speciaalbier: Zomertijd 0.0%

Grolsch introduceert nieuw alcoholvrij speciaalbier: Zomertijd 0.0%

Een zomers blond bier, zachtbitter en fruitig van smaak

‘Consumenten letten steeds meer op hun gezondheid, maar willen wel genieten van een lekker bier’, vertelt Ellen Slaa, Brand Manager Koninklijke Grolsch. ‘Daarom introduceren we een nieuw alcoholvrij speciaal bier. Grolsch Zomertijd 0.0% is zachtbitter en fruitig van smaak. Blond bier met tonen van passievrucht en grapefruit. Dus schenk de zomer in je glas en proost op de tijd met elkaar!’.

Alcoholvrij bier steeds populairder
De populariteit van alcoholvrije bieren in Nederland neemt enorm toe. Steeds vaker geven consumenten de voorkeur aan alcoholvrij boven alcoholhoudend of alcoholarm bier. ‘Ons alcoholvrij assortiment is de afgelopen jaren al flink uitgebreid’. Zomertijd 0.0% is na Grolsch 0.0%, Grolsch Weizen 0.0%, Grolsch Herfstbier 0.0%, Grolsch 0.0% Radler Citroen, Grolsch 0.0% Radler Limoen en Grolsch 0.0% Radler Minder Zoet het zevende alcoholvrije product in het Grolsch assortiment. ‘We zien een toename in de vraag naar alcoholvrij bier, en dan met name alcoholvrije speciaalbieren. Zomertijd 0.0% sluit hier perfect op aan’, aldus Slaa. ‘Deze zomer kun je dan ook lekker genieten van de smaak van Zomertijd 0.0% op je balkon, in de tuin of op het terras. Drink ‘m lekker koud tussen de 5 en 6 graden’.

Ondersteuning en verkrijgbaarheid
Grolsch Zomertijd 0.0% is vanaf 6 maart verkrijgbaar in zowel supermarkten als in horecazaken door heel Nederland. De introductie wordt ondersteund via onder andere social media en op de winkelvloer. Het product is tot en met half september verkrijgbaar, dus in de periode van de zomertijd.

Hulp is onderweg!

Spoeddienst Biertechniek 053 - 48 33 486
Spoeddienst Evenementen 053 - 48 33 135
Toned (bij Calamiteiten) 088 - 00 11 200
Weekenddienst
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol

Ben jij 18 jaar of ouder?

Vul je geboortedatum in om toegang te krijgen tot de website.