Peroni Nastro Azzurro meest trendy bier van de wereld

Peroni Nastro Azzurro meest trendy bier van de wereld

Opnieuw nummer 1 in de lijst van Drinks International

Drinks International magazine heeft de winnaars van de jaarlijkse Brand Report onthuld. We zijn verheugd te kunnen meedelen dat Peroni Nastro Azzurro nummer 1 geworden is in de categorie 'Meest Trendy Bier’.

Drinks International is het toonaangevende magazine voor de drankenmarkt gericht op horeca en wordt wereldwijd gelezen door de meest invloedrijke bartenders en inkopers van horeca en groothandelaren. De lijst bevat alle categorieën en merken in de snel veranderende drankensector, dus deze onderscheiding is een fantastische erkenning in de bierbranche.

Het tijdschrift zei: "Het Italiaanse pils Peroni Nastro Azzurro heeft in de loop der jaren drie keer bovenaan deze lijst gestaan ​​en is altijd een van de topbieren in onze bars. Dit jaar was het de bestseller bij 11% van degenen die bier in voorraad hadden, en een van de eerste drie opties bij 17%. Zijn Japanse stalgenoot Asahi Super Dry plaatste een bijna identieke reactie, waarbij onze peiling suggereerde dat het ook een van de bieren is die je hoogstwaarschijnlijk in de beste bars ter wereld zult krijgen..”

Drinks International 2023 Drinks International 2023

Hulp is onderweg!

Spoeddienst Biertechniek 053 - 48 33 486
Spoeddienst Evenementen 053 - 48 33 135
Toned (bij Calamiteiten) 088 - 00 11 200
Weekenddienst
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol

Ben jij 18 jaar of ouder?

Vul je geboortedatum in om toegang te krijgen tot de website.