Tijd voor de Herfst, Tijd voor Grolsch Bokbieren

Tijd voor de Herfst, Tijd voor Grolsch Bokbieren

De zomer loopt op zijn einde, de pepernoten liggen in de winkel en de bladeren verkleuren langzaam: de herfst is in aantocht. Dit betekent dat het tijd is voor de bokbieren van Grolsch!

Vanaf vandaag zijn de lekkerste herfstbieren weer te bestellen:
- Grolsch Rijke Herfstbok
- Grolsch Gerijpte Herfstbok
- Grolsch Dunkel Weizenbock
- Grolsch Herfstbier 0,0%

Grolsch Rijke Herfstbok
Grolsch Rijke Herfstbok is een traditioneel ondergistend gebrouwen seizoensbier met een aangename, zacht zoete smaak. Naast dat dit bokbier al jaren de favoriete bok van Nederland is, is hij nu ook nog een de beste bok van Nederland! Wij wisten dit natuurlijk al, maar we vertellen je graag even waarom Nederland zo gek is op onze Grolsch Rijke Herfstbok. Bij het proeven van dit bier gaat alle aandacht uit naar het aroma van karamel en de subtiele tonen van kaneel, rozijnen en bosbessen. Grolsch Rijke Herfstbok is robijnrood van kleur met een mokkakleurige schuimkraag. Hij smaakt goed bij stampot, stoofschotels, wild én chocolade.

Grolsch Gerijpte Herfstbok 
De Grolsch Gerijpte Herfstbok is een speciale editie van Herfstbok die we onder ideale omstandigheden hebben laten rijpen in de munitiebunkers van vliegveld Twenthe. Omdat het een natuurproduct is, ontwikkelt de smaak zich in de fles verder: van een jonge, zacht zoete Bok naar een gerijpte, volmondige Bok. Bij het proeven gaat de aandacht uit naar de rijpe tonen van karamel, rozijnen, rood fruit en de ronde afdronk.

Grolsch Dunkel Weizenbock
Ook dit jaar hebben we weer de Grolsch Dunkel Weizenbock. Dit is een amberkleurig tarwebier gebrouwen met vier soorten mout. Het bier heeft frisse Weizen aroma’s die worden aangevuld door tonen van karamel en gebrand mout.

Herfstbier 0,0%
Ook voor diegene die graag voor een alcoholvrije variant kiest is er een goed alternatief: Grolsch Herfstbier 0.0%. Door het unieke brouwproces is dit bier alcoholvrij en vol van smaak. Het bier heeft een diepe robijnrode kleur en een stevige mokka-kleurige schuimkraag. Geniet van tonen van karamel en rozijnen. 100% genieten, 0% alcohol.

Grolsch Rijke Herfstbok, Gerijpte Herfstbok, Dunkel Weizenbock en Herfstbier 0.0% zijn vanaf nu weer te bestellen bij de drankenhandel. Ga voor meer informatie naar: https://www.duurzamehoreca.nl/portfolio.html

Hulp is onderweg!

Spoeddienst Biertechniek 053 - 48 33 486
Spoeddienst Evenementen 053 - 48 33 135
Toned (bij Calamiteiten) 088 - 00 11 200
Weekenddienst
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol

Ben jij 18 jaar of ouder?

Vul je geboortedatum in om toegang te krijgen tot de website.