Bezoek de Grolsch Brouwerij

Bezoek de Grolsch Brouwerij

Standaard Brouwerij Tour

 


Hier komt alles wat je wil weten over Grolsch voorbij: de rijke gescheidenis, het brouwen van de karkateristieke pils-smaak, het bottelen van de unieke beugelfles en de typische reclames. Na een uitgebreide rondleiding kun je in de gezellige cafés natuurlijk de heerlijke Grolsch bieren proeven.

 

 

 

Grolsch Bierkenners Tour

 


Houd je van (speciaal)bier en zoek je een informatief en gezellig uitje? Dan is de Bierkennerstour echt iets voor jou. Tijdens de Bierkennerstour krijg je een korte rondleiding door de brouwerij. Vervolgens worden je bierkennis en smaakpapillen op de proef gesteld tijdens de unieke Bierkennersquiz met bijbehorende proeverij. Durf jij het aan?

 

 

Proeven met de Brouwer Tour

 


In het kloppend hart van de brouwerij. In kleine groepen de allerlekkerste speciaalbieren proeven met een hapje erbij. En dat ook nog eens met de brouwer zelf. Wie wil dat nou niet? Tijdens het proeven met de brouwer wordt alles verteld over speciaalbieren, krijg je een unieke kijk in de keuken bij Grolsch en dat allemaal onder leiding van onze brouwer. het programma sluit vervolgens af met een gezellig quiz en lekkere proeverij.

 

 

EXTRA

Een Tour met lunch of buffet of een Tapcursus

 

Naast de tour zijn en verschillende extra mogelijkheden waarmee de dag nóg specialer wordt. 

Als aanvulling op het programma kun je ook gebruik maken van een verzorgde lunch, met verschillende soorten belegde broodjes en eventueel een lekkere kop soep. Ook is het mogelijk om de Brouwerij Tour te combineren met een heerlijk stamppotbuffet of bijvoorbeeld een tapas- of beenhambuffet. 

 

Kom met jouw horecateam tappen!

Tapcursus

 

 

Exclusief voor relaties is er nog ook een programma waarbij een korte tapdemonstratie wordt gegeven. Je leert zelf ook de fijne kneepjes van het tappen van het perfect glas Grolsch!

Neem contact op voor meer informatie via:
(T) 053 48 33 290
(e) ontvangstcentrum@grolsch.nl
Bereikbaar op: woe/do/vrij van 09:00-12:00 en 13:00-17:00 uur. 

Hulp is onderweg!

Spoeddienst Biertechniek 053 - 48 33 486
Spoeddienst Evenementen 053 - 48 33 135
Toned (bij Calamiteiten) 088 - 00 11 200
Weekenddienst
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol

Ben jij 18 jaar of ouder?

Vul je geboortedatum in om toegang te krijgen tot de website.