Verzorgd door Breaking Habits

Training tappen & serveren

Er gaat niets boven een goed getapt glas bier! Met deze training leert je personeel hoe zij het perfecte biertje tappen en vervolgens gastvrij serveert aan de gast. De belangrijkste reden om een tweede glas te bestellen, is de kwaliteit van het eerste glas. Een goede taptechniek is essentieel voor de gasttevredenheid en dus de omzet. Bovendien vermindert perfect tappen de bierverspilling.

  • Gespecificeerd op het voornaamste biermerk dat wordt geschonken
  • Introductie in de wereld van bier
  • Achtergrondkennis met als doel beter advies te kunnen geven
  • 14 stappen van perfect tappen
  • Hygiëne
  • Gastvrij serveren perfect getapt biertje

Max. 15 deelnemers

Alleen mogelijk op locatie, mogelijk kleiner maximum aantal deelnemers op basis van omstandigheden.

Prijs training van 2 uur: €375,-

Hulp is onderweg!

Spoeddienst Biertechniek 053 - 48 33 486
Spoeddienst Evenementen 053 - 48 33 135
Toned (bij Calamiteiten) 088 - 00 11 200
Weekenddienst
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol

Ben jij 18 jaar of ouder?

Vul je geboortedatum in om toegang te krijgen tot de website.