Evenementen Advies op maat | Fusten

Bij Grolsch zijn de lijntjes kort, zo kunnen we jou altijd snel en gericht helpen

Erwin Kroeze Grolsch Eventdesk

Evenementondersteuning

Wanneer je een evenement organiseert en je maakt gebruik van fusten bier, dan kun je contact opnemen met de Grolsch eventdesk.

Wellicht heb je al nagedacht over wat je nodig hebt op jouw evenement. Dit kun je reserveren via de Grolsch Eventdesk. Wanneer je twijfels hebt of advies nodig hebt, zijn zij ook bereikbaar. Zij kunnen jou adviseren welke materialen passen bij jouw evenement, afhankelijk van de locatie, het aantal bezoekers en het verwachte volume wordt samen met jou gekeken naar de materialen. Belangrijk hierbij is dat de Grolsch Eventdesk altijd vanuit het oogpunt van de klant kijkt. Wat wil jij? En wat heb jij daarvoor nodig?

De medewerkers van de Grolsch Eventdesk hebben veel praktijkkennis en ervaring door de diverse evenementen waar ze door de jaren heen geholpen hebben. Daarom kunnen zij jou altijd voorzien van een goed advies. Bovendien zijn de lijntjes kort, zo kunnen we snel en gericht hebben.

Grolsch Eventservice is een welkome aanvulling op alle activiteiten en evenementen van ons horecabedrijf. We ervaren het altijd als een prettige samenwerking en een ontzettend goede service. Ik hoop dat ik er nog jaren gebruik van mag maken!

Wim Tyhuis eigenaar Café Braakhekke in Bathmen

Vervolgens reserveert de Eventdesk deze materialen voor jou. Zij hebben ook direct inzicht of het materiaal nog beschikbaar is. Zo wordt je later niet  teleurgesteld.

Wanneer het materiaal geleverd wordt, kunnen de medewerkers van Grolsch Evenementen Service helpen opbouwen. Helaas is hier niet altijd tijd voor. Daarom hebben we een handleiding ontwikkeld waarmee je heel gemakkelijk zelf de bar kunt opzetten en tapklaar kunt maken. Kom je er niet uit? Dan kun je altijd bellen met de Grolsch Eventdesk voor telefonische ondersteuning.

Wij hebben de materialen in eigen beheer en gedurende het seizoen werken wij met een vaste groep monteurs. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief hoogwaardige materialen op jouw evenement.

Heb je vragen over materiaal? Bijvoorbeeld over de capaciteit of de benodigde stroomvoorziening? Deze informatie staat ook in het Evenementenmateriaal portfolio.

Hulp is onderweg!

Spoeddienst Biertechniek 053 - 48 33 486
Spoeddienst Evenementen 053 - 48 33 135
Toned (bij Calamiteiten) 088 - 00 11 200
Weekenddienst
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol

Ben jij 18 jaar of ouder?

Vul je geboortedatum in om toegang te krijgen tot de website.