Evenementen
Biertechniek
Tankbier
Sales Support
Perfect bier
Marketing
FUSTEN TANKBIER

Duurzame evenementenmaterialen

Je kent het vast wel. Aan het eind van een evenement sta je tot aan je enkels in het plastic en de karton-pulp. Meestal bestaat dit uit wegwerp-bekers en trays. Eigenlijk kan dit niet meer. Gewoon omdat het smerig is, maar vooral vanwege de belasting voor het milieu en het gebruik van (fossiele) grondstoffen. Bovendien heeft de overheid een aantal maatregelen genomen om vanaf 1 januari 2024 en 1 januari 2024 het gebruik van eenmalige plastic maaltijd- en drankverpakkingen drastisch te verminderen.

Op deze pagina lees je meer over stappen die je kunt zetten om jouw evenement duurzamer en in lijn met de nieuwe regelgeving te maken. Er zijn ook partijen (ReventGreen Events en CircularPET) die adviseren en helpen bij de in- en uitvoering van deze duurzame stappen.

Onderwerpen:

  1. Hardcups of Softcups
  2. Retoursystemen van gebruikte bekers
  3. Ophalen en recyclen van ingeleverde bekers
  4. Festivaltrays: beter, schoner én goedkoper
  5. Sample Pakket aanvragen

Tip: heb je nog geen account op Duurzame Horeca maar wil je wel meer weten over wegwerpplastic op evenementen. Bekijk de gratis toolkit van Green Events.

Samen met de organisatie proberen wij het maximale uit een evenement te halen. Elke keer dat wij hier in slagen, bezorgt dat kippenvel

Erwin Kroeze Grolsch Eventdesk

Service op maat voor elk evenement

Juist omdat ieder evenement anders is, kijken we graag samen met jou wat de beste baropstelling is. Evenementen met tankbier worden altijd gekoppeld aan een projectleider van Grolsch. Zij kunnen jou eventueel helpen met het intekenen van de bar en de opstelling van deze bar. Wij zetten tankbier in op evenementen vanaf 40HL.

Dit hoeft niet te betekenen dat wanneer jouw evenement minder omzet dan 40HL je het gehele evenement met fusten zult moeten slepen. Hiervoor hebben we handige oplossingen, zoals het doorkoppelsysteem. Dus ook wanneer je gebruikt maakt van fusten, ondersteunen wij jouw evenement graag. Hiervoor kun je de Grolsch Eventdesk bereiken. Zij kunnen jou onder andere adviseren over diverse evenementenmaterialen. Afhankelijk van de grootte en locatie van jouw evenement wordt vervolgens samen ingeschat welke bar- en welke andere evenementmaterialen gereserveerd worden voor jouw evenement.

Zelf evenementen organiseren

Wanneer je besluit evenementen te gaan organiseren, zijn er tal van zaken waar je rekening mee moet houden.
Sommige zaken liggen meer voor de hand dan andere. De VVEM (Vereniging Van Evenementenmakers) heeft een handboek ontwikkeld waarin alles te vinden is. 

Lees er meer over op de pagina over Zelf Evenementen Organiseren

 

Hoe kunnen we je helpen?

Selecteer een onderwerp en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Hulp is onderweg!

Spoeddienst Biertechniek 053 - 48 33 486
Spoeddienst Evenementen 053 - 48 33 135
Toned (bij Calamiteiten) 088 - 00 11 200
Weekenddienst
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol

Ben jij 18 jaar of ouder?

Vul je geboortedatum in om toegang te krijgen tot de website.