Evenementen
Biertechniek
Tankbier
Sales Support
Perfect bier
Marketing
FUSTEN TANKBIER

Samen met de organisatie proberen wij het maximale uit een evenement te halen. Elke keer dat wij hier in slagen, bezorgt dat kippenvel

Erwin Kroeze Grolsch Eventdesk

Nieuwe bierbekers en -trays met ingang van 2022. Beter voor milieu én de ondernemer.

Afgelopen jaren heeft Grolsch doorlopend getest met nieuwe en duurzame evenementenmaterialen. Dat heeft er toe geleid dat we nu stoppen met de kartonnen biertray, en volledig overschakelen op de herbruikbare Festivaltray (gemaakt van gerecyclede kratten). Er gaan 5 bekers in deze tray en hij past heel handig in je broekzak. Voor een beter milieu en een schoner evenemententerrein. Je kunt ze via Grolsch in bruikleen krijgen, waarmee ze voor jou als ondernemer ook nog eens aanzienlijk goedkoper zijn dan de kartonnen trays.   

Ook voor bierbekers schakelen we over naar duurzame varianten. De nieuwe beker is gemaakt van 100% Recycled PET en bevat geen druk-inkten meer. Daarmee is deze beker geschikt voor hoogwaardige recycling, waarmee deze na gebruik en inzameling goed gerecycled kan worden tot nieuwe ‘food-safe’ drinkbekers. Een circulaire oplossing dus.

Wil je weten welke formaten en types duurzame bierbekers we nog meer hebben en waar je deze kunt bestellen?  Lees dan verder…

Service op maat voor elk evenement

Juist omdat ieder evenement anders is, kijken we graag samen met jou wat de beste baropstelling is. Evenementen met tankbier worden altijd gekoppeld aan een projectleider van Grolsch. Zij kunnen jou eventueel helpen met het intekenen van de bar en de opstelling van deze bar. Wij zetten tankbier in op evenementen vanaf 40HL.

Dit hoeft niet te betekenen dat wanneer jouw evenement minder omzet dan 40HL je het gehele evenement met fusten zult moeten slepen. Hiervoor hebben we handige oplossingen, zoals het doorkoppelsysteem. Dus ook wanneer je gebruikt maakt van fusten, ondersteunen wij jouw evenement graag. Hiervoor kun je de Grolsch Eventdesk bereiken. Zij kunnen jou onder andere adviseren over diverse evenementenmaterialen. Afhankelijk van de grootte en locatie van jouw evenement wordt vervolgens samen ingeschat welke bar- en welke andere evenementmaterialen gereserveerd worden voor jouw evenement.

Zelf evenementen organiseren

Wanneer je besluit evenementen te gaan organiseren, zijn er tal van zaken waar je rekening mee moet houden.
Sommige zaken liggen meer voor de hand dan andere. De VVEM (Vereniging Van Evenementenmakers) heeft een handboek ontwikkeld waarin alles te vinden is. 

Lees er meer over op de pagina over Zelf Evenementen Organiseren

 

Hoe kunnen we je helpen?

Selecteer een onderwerp en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Hulp is onderweg!

Spoeddienst Biertechniek 053 - 48 33 486
Spoeddienst Evenementen 053 - 48 33 135
Toned (bij Calamiteiten) 088 - 00 11 200
Weekenddienst
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol

Ben jij 18 jaar of ouder?

Vul je geboortedatum in om toegang te krijgen tot de website.