Evenementen Advies op maat | Tankbier

Grolsch is een zeer fijne en professionele partij. Er wordt altijd gezocht naar de meest optimale samenwerking

André Malotaux HBFS

Professionele monitoring en support: voor, tijdens en na jouw evenement

Tankbier

Grolsch streeft ernaar om de ideale bierpartner voor jouw evenement te zijn. Omdat we zo samen het maximale rendement uit jouw evenement kunnen halen.

De aanloop
Onze eventmedewerkers staan in nauw contact met de organisatie van jouw evenment of festival. Zowel voor, tijdens als na het evenement. Grolsch adviseert hierbij in de voorbereiding door mee te denken over de locaties van de bars op het terrein en welke baropstelling de meeste efficiency genereert.

Onze projectleiders werken met SCAD Re-Event; een tekenprogramma waar inmiddels veruit de meeste evenementenmakers in ons land mee werken. Hierdoor zijn onderling bestanden uitwisselbaar. We spreken dus jouw taal! Verder borgen wij dat alle biervoorraden en benodigde barmaterialen op de juiste locaties komen te staan. Op elk evenement waar tankbier wordt ingezet, wordt de installatie voor aanvang aangetapt door een bier/event-monteur. Dit noemen we ont-zorgen, zodat jij met een gerust gevoel jouw evenement kunt starten. Wanneer het de eerste keer is dat er op jouw festival of evenement met tankbier wordt gewerkt, is een korte uitleg van de techniek vanzelfsprekend. Op verzoek kan er een tapinstructie worden gegeven. De storingsdienst is in het seizoen (april - oktober) 24-7 bereikbaar. Buiten het seizoen om word jje doorverbonden met één van onze horeca-monteurs. 

De context
Belangrijke facetten om goed te kunnen inschatten hoe een evenemententerrein ingedeeld moet worden zijn:

  • de geografische ligging
  • het aantal bezoekers
  • het type evenement en bijpassend genre
  • de doelgroep

Onze brede kennis en ervaring op het gebied van deze aspecten helpt bij het optimaal inrichten van jouw terrein, een realistische inschatting van de benodigde voorraad én de mogelijkheid tot omzetmaximalisatie. Ook worden hierbij onder andere het assortiment, de betalingsmogelijkheid, de positie en vorm van de bar, openingstijden en servicelevel meegewogen.

Tijdens het evenement
Gedurende het evenement/festival houden we alles nauwlettend in de gaten. Onze biertanks zijn onder andere voorzien van een zogenoemde geijkte flowmeter. Deze meters zijn gekoppeld aan een digitaal systeem: Supply-Care. Via dit systeem kunnen we gedurende het evenement - op afstand - de voorraad monitoren, zodat er tijdig kan worden ingegrepen als er tekorten dreigen te ontstaan.  

Afhankelijk van de grootte, duur en complexiteit van het evenement/festival, is er in overleg (deels of continu) fysieke ondersteuning door een monteur van Grolsch.

Op deze manier ondersteunen wij jou in het vlekkeloos laten verlopen van het evenement/festival. Diverse partijen waar de Grolsche Bierbrouwerij mee samenwerkt op het gebied van biertechniek, zoals HBFS, ervaren ons als professioneel maar toch persoonlijk. Hierdoor kun je altijd snel contact met ons maken. We proberen altijd mee te denken over de best mogelijke oplossingen.

Na het evenement
Na het evenement komen de evenementenservice-monteurs de barinstallatie afsluiten en het materiaal transport-klaar zetten, zodat deze weer kunnen worden opgehaald.

De data uit de zogenaamde Supply-Care helpen jou en ons in de evaluatie. Via dit systeem kunnen wij jou namelijk na het evenement inzicht geven in het bierverbruik tijdens het evenement. De uitdraaien maken het biervolume van kwartier tot kwartier - tot op de liter - inzichtelijk. Bovendien wordt de flow per uur overzichtelijk in een grafiek weergegeven, zodat pieken en dalen duidelijk worden. Dit kan jou helpen in de evaluatie van bepaalde baropstellingen. Dit kunt je meenemen in de barbezetting voor het aankomende jaar.

We zijn nog altijd trots op dit systeem en de inzichten die het ons geeft; omdat wij nog steeds de enige brouwerij in Nederland zijn die werkt met dit systeem.

Case: De Zwarte Cross

We zijn er trots op dat Grolsch geschonken wordt op één van de grootste festivals van Nederland, de Zwarte Cross. In het hart van onze thuisregio dragen wij natuurlijk graag ons steentje bij. Noaberschap noem je dat.

Tubantia heeft één van onze evenementspecialisten gevolgd dat weekend. Zo krijg je een goed beeld hoe onze kennis en ervaring ingezet wordt om bijv. voorraden op pijl te houden en de maximale omzet uit de bar te halen.

In onderstaande video vertellen onze collega Frank en Marcus (organisatie Zwarte Cross) over de samenwerking. 

Hulp is onderweg!

Spoeddienst Biertechniek 053 - 48 33 486
Spoeddienst Evenementen 053 - 48 33 135
Toned (bij Calamiteiten) 088 - 00 11 200
Weekenddienst
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol

Ben jij 18 jaar of ouder?

Vul je geboortedatum in om toegang te krijgen tot de website.