ADVIES OVER FUSTENKAST ADVIES OVER TANKBIER

Het voordeel van een snelkoeler is direct koud bier, zonder dat voorkoeling noodzakelijk is

Maurice Geerdink Manager Horeca Services

Traditionele tapinstallatie

Een snelkoeler is ook wel bekend als de traditionele tapinstallatie. Het voordeel van een snelkoeler is direct koud bier, voorkoeling is niet noodzakelijk. Bovendien is deze installatie ook geschikt voor niet-Grolsch fusten, u kunt ook andere biervaten plaatsen. Het bier gaat uit fusten, via de snelkoeler, naar de tap. De snelkoeler zorgt ervoor dat het bier in korte tijd wordt teruggekoeld tot onder de 5 graden.

Een snelkoeler wordt aangeraden wanneer u tussen de 50HL en 200HL pils verkoopt. Deze wordt vooral ingezet als het lastig is voor u om met een fustenkast onder uw bar te werken.

 

Grolsch werkt alleen samen met partijen die duurzame en energiezuinige snelkoelers verstrekken. Gamko heeft diverse energiebesparende en duurzame producten in het assortiment en blijft dit constant verbeteren Elke 4 weken moeten uw bierleidingen gereinigd worden, op deze manier blijft de kwaliteit van het bier altijd hoog. Grolsch werkt samen met diverse gespecialiseerde bedrijven, neem contact op met de afdeling horecaservices over de mogelijkheden.

Door een snelkoeler te gebruiken heeft u onder uw bar meer ruimte vrij, dat betekent dat u meer ruimte heeft voor een flessenkoeling of een fustenkast en dus een ruimer assortiment kunt aanbieden. Denk hierbij aan speciaal bieren met een hogere marge om meer rendement te verkrijgen.

Hulp is onderweg!

Spoeddienst Biertechniek 053 - 48 33 486
Spoeddienst Evenementen 053 - 48 33 135
Toned (bij Calamiteiten) 088 - 00 11 200
Weekenddienst
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol

Ben jij 18 jaar of ouder?

Vul je geboortedatum in om toegang te krijgen tot de website.