ADVIES OVER FUSTENKAST ADVIES OVER SNELKOELER

Tankbier is het meest verse bier dat je kan krijgen. Rechtstreeks van de Brouwerij naar jouw zaak.

Jeroen Geurts Tankbier Specialist

Meest verse bier verkrijgbaar

Tankbier is het meest verse bier dat je kan krijgen. Rechtstreeks van de brouwerij naar jouw zaak.
Tankbier wordt ook wel Kelderbier genoemd omdat het vroeger vaak werd weggestopt in kelders van horecazaken. Tegenwoordig zijn deze tanks juist gaaf om te tonen en kunnen ze een designelement van jouw zaak worden!

Wanneer u een bierafzet hebt van meer dan 125HL, adviseren wij om een tankbierinstallatie te installeren Wanneer je een lagere afzet hebt, gaat dit ten koste van de kwaliteit van het bier omdat het dan te lang in de tanks zit Grolsch installeert over het algemeen 3 of meer tanks, dit maakt het logistiek efficiënter. Wilt u weten of tankbier geschikt is voor uw zaak, neem dan contact met ons op!

 

Grolsch werkt met 2 verschillende maten tanks: 500L en 1000L. Daarnaast biedt Grolsch op twee verschillende manieren de mogelijkheid om uw tankbier te koelen. U kunt uw tanks in uw koeling plaatsen. Daarnaast bieden we ook watergekoelde tanks aan, wan het mogelijk  maakt om de tanks buiten de koelcel te plaatsen en het ook te gebruiken als designelement voor uw zaak.

Tankbier wordt vervoerd in gekoelde tanks en wordt bij uw zaak rechtstreeks in uw tanks gepompt. In vergelijking tot fusten en flessenbier is er minder transport nodig om het bier bij u te krijgen. Dit is de meest duurzame manier om het bier bij u te krijgen.
Elke 4 weken moeten uw tanks en bierleidingen gereinigd worden, op deze manier blijft de kwaliteit van tankbier altijd hoog. Grolsch werkt samen met diverse gespecialiseerde bedrijven, neem contact op met de afdeling horecaservices over de mogelijkheden. Een voordeel van tankbier is ook dat het al gekoeld geleverd wordt. U heeft geen energie nodig om het bier te koelen.

Door tankbier af te nemen heeft u onder uw bar meer ruimte vrij, dat betekent dat u meer ruimte heeft voor een flessenkoeling en fustenkasten, hierdoor kunt u een ruimer assortiment aanbieden. Denk hierbij aan speciaal bieren met een hogere marge om meer rendement te verkrijgen. Bovendien heeft u bij een tankbieraansluiting minder aantapverlies dan bij fusten. Dit omdat u geen koolzuur nodig heeft want er zit een compressor op de tank. 

Minder aantapverlies dan bij fusten, geen koolzuur nodig want er zit een compressor op.

Hulp is onderweg!

Spoeddienst Biertechniek 053 - 48 33 486
Spoeddienst Evenementen 053 - 48 33 135
Toned (bij Calamiteiten) 088 - 00 11 200
Weekenddienst
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol

Ben jij 18 jaar of ouder?

Vul je geboortedatum in om toegang te krijgen tot de website.