Evenementen
Biertechniek
Tankbier
Sales Support
Perfect bier
Marketing
FUSTENKAST SNELKOELER TANKBIER

Onze klanten hechten waarde aan hun band met onze monteurs. Een vast gezicht die de situatie van de onderneming kent en snapt. We streven naar een echte duurzame servicerelatie

Bertus Smit Biertechnisch Adviseur

Een vast contactpersoon én de beste biertechniek

Wij vinden het belangrijk om een persoonlijke band op te bouwen met de horecaondernemer. Het is voor beide partijen prettig om vaker met dezelfde persoon te werken. Met onze monteurs weet je wie er langskomt, en je weet dat er kennis van jouw zaak is. Daarnaast is er over het algemeen onderling begrip, wat de relatie kwalitatiever en duurzamer maakt. Wederzijds vertrouwen dus.

Onze absolute prioriteit is het bieden van goede service. Daarnaast moet voor beide partijen het werk ook leuk zijn. Een persoonlijke band kan dit versterken. Wij beschikken over een compleet team van eigen monteurs. Ons team biedt vakkennis, de juiste service en vastigheid.

We bepalen onze adviezen op het type zaak dat je hebt, welke bieren je verkoopt en welke tapinstallatie het beste bij jouw situatie past. Als beginnende ondernemers zijn dit vaak lastige vraagstukken. Ons advies zal niet per sé het goedkoopst zijn. Wij zoeken technisch gezien de beste oplossing en nemen ook het duurzaamheidsaspect mee in de techniek. Zo bespaar je uiteindelijk ook op water en energiekosten. Ook bij verbouwingen denken wij graag mee om de impact zo klein mogelijk te houden. We zijn zeven dagen per week beschikbaar voor de nodige hulp.

Advies en ondersteuning

Omdat wij als geen ander snappen dat de horeca niet alleen tussen 9 en 17 werkt , zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Zo kunt u altijd over onze diensten beschikken, op momenten dat u het nodig heeft.
 

Ook snappen wij dat u graag spreekt met specialisten die naar u luisteren en het probleem samen met u kunnen oplossen. Wij werken met specialisten in biertechniek, die u kunnen adviseren en problemen voor u kunnen oplossen.
Neem ook eens een kijkje op de pagina over storingen oplossen, waar onze monteur Ronnie Emaus aan u uitlegt hoe u zelf kleine storingen kunt verhelpen.

Grolsch werkt alleen met kwaliteitsmaterialen, van betrouwbare leveranciers. Mede hierdoor kunnen wij u kwaliteit garanderen.  Hierdoor komt de kwaliteit van uw bier nooit in gevaar. Bovendien snappen wij dat iedere zaak anders is en maatwerk nodig is. Graag denken wij met u mee wat het beste past in uw zaak en hoe u uw rendement kunt verhogen met de juiste materialen en baropstelling.

Ook adviseren wij u graag over biertechniek. Wilt u meer informatie over ons aanbod, klik dan op bovenaan deze pagina op één van de drie verschillende soorten biertechniek. 

Let op: het advies kan afwijken en verschillen per zaak. Grolsch Horeca Service kan u hier persoonlijk over adviseren.

Hulp is onderweg!

Spoeddienst Biertechniek 053 - 48 33 486
Spoeddienst Evenementen 053 - 48 33 135
Toned (bij Calamiteiten) 088 - 00 11 200
Weekenddienst
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol

Ben jij 18 jaar of ouder?

Vul je geboortedatum in om toegang te krijgen tot de website.