ADVIES OVER TANKBIER ADVIES OVER SNELKOELER

Een fustenkast is perfect voor 20L fusten!

Maurice Geerdink Manager Horecaservices

Fustenkast

Een fustenkast is perfect om 20L fusten in te zetten. Maar ook 50L fusten kunt u hier in kwijt. De fustenkast bevat een constante koeling, waardoor het bier altijd op de juiste temperatuur geserveerd kan worden.

Het is wel belangrijk dat u het bier koelt voordat u het aansluit op de tap omdat het anders niet direct op de juiste temperatuur is. Voorkoelen kan in de fustenkast of in een andere koeling van uw zaak.

Een fustenkast is geschikt voor horecazaken die minder dan 50HL pils verkopen via de tap. Ook wanneer u veel flessenbier verkoopt, verkiest een fustenkast de voorkeur boven tankbier.

Een fustenkast is zeer geschikt voor 20L fusten. Wanneer u speciaal bier verkoopt, is een fustenkast de perfecte oplossing omdat speciaal bier alleen in 20L fusten verkocht wordt. Een fustenkast is ook in combinatie met een tankbierinstallatie of snelkoeler mogelijk.

Grolsch biedt diverse soorten fustenkasten aan in samenwerking met onze leverancier Gamko. U vindt het overzicht in het downloadcenter.

Duurzaamheid

Grolsch streeft ernaar om duurzame, energiezuinige fustenkasten te leveren. Gamko heeft diverse energiebesparende en duurzame producten in het assortiment en blijft dit constant verbeteren.
Elke 8 weken moeten uw bierleidingen gereinigd worden, op deze manier blijft de kwaliteit van het bier altijd hoog. Grolsch werkt samen met diverse gespecialiseerde bedrijven. Neem contact op met de afdeling horecaservices over de mogelijkheden.

Rendement
In een fustenkast kunt u diverse tapbieren kwijt, zoals speciaalbieren. Speciaalbieren zorgen voor meer rendement omdat deze bieren meer marge bevatten.

Hulp is onderweg!

Spoeddienst Biertechniek 053 - 48 33 486
Spoeddienst Evenementen 053 - 48 33 135
Toned (bij Calamiteiten) 088 - 00 11 200
Weekenddienst
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol

Ben jij 18 jaar of ouder?

Vul je geboortedatum in om toegang te krijgen tot de website.