Horeca Trends
Meer Rendement
Horeca Coach
Distributie op maat
Partnervoordeel
Zelf Verduurzamen

Partnervoordeel via Grolsch

Wij doen er alles aan om jou als horecaondernemer zoveel mogelijk meerwaarde te bieden. Dat doen wij ook door onze gunstige inkoopcondities voor klanten beschikbaar te stellen. Op deze pagina staan alle partners, die relaties van Grolsch extra voordeel bieden.

Denk aan extra voordeel bij het tanken voor jouw personeel, korting op reinigingsmiddelen en extra voordelen bij de aanschaf van gepersonaliseerde materialen. Via de landingspagina’s en/of e-mailadressen kan direct contact worden opgenomen met de betreffende bedrijven.

Omdat iedereen een schone & veilige werkomgeving verdient.

Carel Lurvink

Werkomgevingen schoner en veiliger maken. Dat is de missie waarmee Carel Lurvink de markt bedient. In ruim 125 jaar tijd heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een servicegerichte groothandel met een totaalaanbod, van afvalzakken en bezems tot werkschoenen en zeepdispensers. Bedrijven en instellingen kunnen bij Carel Lurvink terecht voor een breed assortiment op het gebied van schoonmaakartikelen, gevelreiniging, etc.

 

Als klant van Grolsch kun je gebruik maken van dezelfde inkoopcondities als Grolsch. Dit betekent kortingen oplopend tot wel 25%.  Deze condities zijn vastgelegd voor de meest voorkomende artikelgroepen binnen ons assortiment. Eenmaal ingelogd zijn automatisch de netto prijzen op basis van deze condities zichtbaar.

Uw Partner van A tot Z op het gebied van lichtreclame.

Superneon

Superneon 

Van inventarisatie tot vergunningen en van productie tot montage.

 

Advies en ontwerpen van reclame uitingen,

Uitwerken van voorstellen / simulaties,

Produceren (licht) reclames,

Onderhouden (licht) reclames,

Oplossen van storingen en herstellen van schades,

Het verzorgen van vergunningsaanvragen.

Een tankpas voor Grolsch relaties.

AVIA

Beste relatie van Grolsch, AVIA Weghorst biedt de relaties van Grolsch de mogelijkheid om collectief een AVIA Tankkaart aan te vragen. Met de AVIA Tankkaart kun je snel en voordelig tanken bij een groot aantal stations bij jou in de buurt.

Al 100 jaar drukkerij.

te Sligte

Wij zijn al meer dan 50 jaar vaste leverancier van de Grolsche Bierbrouwerij en wij willen u als trouwe klant van Grolsch een korting geven van 10% op onze prijzen.

Drukkerij te Sligte is een 100 jarige drukkerij waarbij het ontzorgen van de klant ons belangrijkste doel is. Sinds september 2021 hebben wij het predikaat ‘bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ ontvangen. Ons drukwerk vervaardigen wij zowel in offset als digitaal. Wij kiezen altijd voor de economisch beste productie methode waarbij wij de kwaliteit nooit uit het oog verliezen.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met een van onze te Sligte medewerkers. 

(053-4283328) of via info@tesligte.nl.

Barspecialist voor evenementen.

Eventbar

Grolsch zorgt al jaar en dag voor een kwalitatieve inrichting van de barlogistiek op evenementen, EventBar verzorgt voor de relaties van Grolsch de optimalisatie door plaatsing van mobiele glasdeurkoelkasten, de Grolsch Festivaltray ’s en de Cup-collectors. Daarnaast hebben we tal van mogelijkheden om het rendement van uw bar te vergroten.

 

Ook voor de aankleding bent u bij ons aan het juiste adres; retro barren en wagens, authentieke klaptafels en stoeltjes, praattafels, prikkabels, en nog veel meer, want… SFEER VERKOOPT BETER!

We bieden u als Grolsch-relatie 10% korting aan over de huurwaarde van ons uitgebreide assortiment materialen in onze webshop, ook voor een vrijblijvend advies staan we graag voor u klaar.

 

Gebruik daarvoor de code “RelatieGrolsch” in onze webshop.

10 jaar ervaring met herbruikbare bekers

Cupstack

Een evenement is niet alleen maar een lekker feestje.

We moeten ook denken aan de gezondheid, de herkomst van producten en het gebruik van materialen.

Een verandering brengen in de gehele keten; van mens tot omgeving. Alleen dan kunnen de volgende generaties ook genieten van een lekker feestje zoals wij die kennen.

Cupstack is partner van Grolsch op het gebied van herbruikbare bierbekers. Met meer dan 10 jaar ervaring helpen wij u bij het vinden van de passende oplossing.

 

Wij houden ons bezig met de inkoop, inzet en professionele reiniging van herbruikbare bekers. 

Daarnaast beheren wij de herbruikbare bekers en festival-draagtrays van Grolsch die in te zetten zijn op alle Grolsch evenementen.

 

Neem gerust contact met ons op, dan stemmen we samen we de behoefte af en zorgen we ervoor dat uw organisatie of evenement schoon blijft.

Hulp is onderweg!

Spoeddienst Biertechniek 053 - 48 33 486
Spoeddienst Evenementen 053 - 48 33 135
Toned (bij Calamiteiten) 088 - 00 11 200
Weekenddienst
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol

Ben jij 18 jaar of ouder?

Vul je geboortedatum in om toegang te krijgen tot de website.