Grolsch
Peroni
Asahi
De Klok
Grolsch en Grimbergen Speciaalbier
Viper

Peroni Nastro Azzurro past perfect bij iedere ondernemer die de stijlvolle gast graag iets extra’s biedt. Peroni is een absolute must have in het portfolio van elke moderne club, bar en beach club.

Iris Weelink Brand Manager Peroni

Peroni Nastro Azzurro is ‘s werelds meest stijlvolle pilsener met passie én flair.

Het speciale Peroni Nastro Azzurro is in 1963 ontstaan in Rome, precies in de jaren van de ontluikende Italiaanse stijl en ‘La Dolce Vita’. Peroni Nastro Azzurro wordt sindsdien - volgens origineel recept - gebrouwen in Italië. Daarbij wordt gebruik gemaakt van ingrediënten van de hoogste kwaliteit: de edelste voorjaarsgerst en een unieke mix van Italiaanse mout, exclusieve Nostrano dell’Isola-mais en hop. Het is pure Italiaanse stijl in een fles!

Peroni Nastro Azzurro is een premium bier uit Italië dat staat voor Italiaans vakmanschap, passie en flair. Met een verfrissende smaak en een onmiskenbaar vleugje Italiaanse stijl past Peroni Nastro Azzurro perfect bij Italiaanse gerechten, maar is het ook geschikt voor een stijlvolle aperitivo.

Peroni commercial - 'Live every moment'

In de commercial draait alles om 'Live every moment'.  Zoals de commercial zegt: de verfrissende Italiaanse smaak van Peroni Nastro Azzurro, die vol leven zit, inspireert ons om elk moment te leven!

Duurzaamheid bij Peroni

Duurzaamheid en productie gaan hand in hand bij de brouwfaciliteiten van Peroni. De afgelopen tien jaar heeft Peroni haar CO2-uitstoot met 33% verlaagd en het waterverbruik gereduceerd met 42%. In dezelfde periode is de productie gestegen met 14%. Duurzame groei dus!

Daarnaast is er de ambitieuze doelstelling om 100% van het productieproces te recycleren. Volledig circulaire productie dus. Met een huidige score van 99,6% gaat men er bij Peroni van uit dat deze ambitie binnen enkele jaren gaat worden gehaald.

Peroni opereert in een duurzame lokale omgeving. Sinds 1963 wordt het Nostrano dell’Isola maïs als uniek ingrediënt gebruikt. In de regio Lombardije ligt een vruchtbare vlakte tussen de rivieren Adda en Brembo, waar de omstandigheden perfect zijn voor het verbouwen van maïs. Deze omgeving is ontstaan uit de combinatie van een vorst vrij klimaat en een bodem, die geïrrigeerd is door vers gesmolten sneeuw uit de nabijgelegen Alpen. Nostrano dell’Isola maïs wordt exclusief verbouwd voor Peroni en zorgt voor een levenslange en duurzame band met de regio.

“Duurzaam ondernemen zit in het DNA van Peroni Nastro Azzurro. Op een stijlvolle manier ook nog eens bijdragen aan een betere wereld, mét een gezond verdienmodel voor de ondernemer, daar dragen wij graag aan bij”. 

Hulp is onderweg!

Spoeddienst Biertechniek 053 - 48 33 486
Spoeddienst Evenementen 053 - 48 33 135
Toned (bij Calamiteiten) 088 - 00 11 200
Weekenddienst
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol

Ben jij 18 jaar of ouder?

Vul je geboortedatum in om toegang te krijgen tot de website.