Grolsch
Peroni
Asahi
De Klok
Grolsch en Grimbergen Speciaalbier
Viper

Viper Hard Seltzer is super verfrissend als een sprankelend water met een vleugje limoen- of cranberrysmaak, en heeft een verrassende ‘bite’ vanwege de aanwezigheid van 4% alcohol. Speciaal voor wanneer je bewust wil genieten.

Yara Pelzer Brand Manager Viper

Viper Hard Seltzer, de nieuwe zomerhit!

Vanaf maart 2021 brengt Koninklijke Grolsch - onderdeel van Asahi - een hard seltzer onder het merk Viper op de markt. Met de introductie van deze licht alcoholische drank wordt ingespeeld op de huidige trend en wordt tevens een primeur beleefd: het is de eerste hard seltzer in Nederland die naast blik ook in fles verkrijgbaar is. Het drankje draagt de naam ‘Viper’ en heeft de ambitie om de Nederlandse markt te veroveren. 

Viper Hard Seltzer is een heldere, licht alcoholische drank, gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Het bestaat uit bruiswater, alcohol en een fruitsmaak en richt zich vooral op degenen die graag genieten van een alcoholisch drankje maar ook voorzichtig zijn met het consumeren van kunstmatige ingrediënten, suiker of veel calorieën.

Viper is een gebrouwen hard seltzer, beschikbaar in de smaken lime en cranberry en bevat geen conserveringsmiddelen en kunstmatige kleur- en zoetstoffen.

Viper, het brouwproces en duurzaamheid

 Viper - een merk van Asahi - heeft de ambitie om marktleider te worden in hard seltzers. Daarvoor is de internationale propositie Viper ontwikkeld. Viper Hard Seltzer gaat gelanceerd worden in meerdere landen in Europa.

Het drankje wordt op een natuurlijke, traditionele manier gebrouwen in de bekende Pilsen brouwerij in Tsjechië. Viper is een zorgvuldig gebrouwen en vervaardigde hard seltzer. Ons brouwproces is natuurlijk en vergelijkbaar met het brouwproces van bier.

Water vormt het belangrijkste ingrediënt. Het water wordt gebrouwen in de brouwketel. Tegen het einde van het brouwproces wordt, tijdens het koken, de glucose-fructosebasis voor alcohol toegevoegd om het natuurlijke fermentatieproces te starten.

Het gewenste alcohol- en CO2-gehalte wordt bereikt na ongeveer 6 dagen fermentatie met behulp van biergist. De vloeistof wordt vervolgens verder gezuiverd om de ultieme verfrissende smaak te produceren met een kristalheldere vloeistof. Om de verfrissende smaak verder te versterken, is het product verrijkt met limoensap en natuurlijke aroma's.

Hulp is onderweg!

Spoeddienst Biertechniek 053 - 48 33 486
Spoeddienst Evenementen 053 - 48 33 135
Toned (bij Calamiteiten) 088 - 00 11 200
Weekenddienst
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol

Ben jij 18 jaar of ouder?

Vul je geboortedatum in om toegang te krijgen tot de website.