Grolsch
Peroni
Asahi
De Klok
Grolsch en Grimbergen Speciaalbier
Viper

De Klok Bier is er voor de toegankelijke ondernemer, die zijn no-nonsense gast een gemoedelijke en gezellige sfeer biedt voor een eerlijke prijs.

De Klok Bier is gewoon goed bier, voor een goede prijs

Van 1809 tot 1954 heette de Grolsche Bierbrouwerij, Brouwerij de Klok. Voor de oorsprong van de naam de Klok moeten we terug in de historie, naar het begin van de 19e eeuw. Als in die tijd de kerk uitging luidde de klok en was het tijd voor een koud biertje. Vandaar “de Klok”.  Als eerbetoon aan deze Brouwerij brouwen we sinds enkele jaren de Klok bier. De Klok bier is blond van kleur en fris van smaak; niet te zoet en niet te bitter, met 4,8% alcohol. Rechttoe rechtaan gebrouwen door mensen die er verstand van hebben.

In de supermarkt is De Klok al erg bekend en geliefd. Het bier wordt er inmiddels beter verkocht dan gerenommeerde merken als Dommelsch, Brand & Warsteiner. Een erg goed bier voor een hele goede prijs, daar zijn Nederlanders gek op!

Inmiddels is De Klok ook beschikbaar in de horeca. Prijsbewuste ondernemers die niet willen tornen aan kwaliteit stappen massaal over. Jij ook? Het is tijd voor de Klok. Proost!

Duurzaamheid bij De Klok Bier

Samenwerken met De Klok Bier betekent samenwerken met een duurzame brouwerij. De Klok wordt gebrouwen in de Grolsche Bierbrouwerij. Deze brouwerij heeft een recyclepercentage van maar liefst 99,8%. Praktisch alles wordt hergebruikt in de keten. Er wordt tevens veel gebruik gemaakt van groene energie. In de afvalwaterzuivering wordt biogas geproduceerd. Dit biogas voorziet voor 22% van de complete warmtebehoefte van de brouwerij. De ultieme ambitie moet worden bereikt in 2025, middels een volledig CO2 neutrale brouwerij. Tevens is de brouwerij erg zuinig met water. Voor de productie van een liter bier is slechts 3,21 liter water nodig. Daarmee is het gebruik sinds 2005 met 33% gereduceerd.

Tot slot ziet De Klok Bier de samenwerking met Duurzame Horeca als een ideale vervolgstap. “Met De Klok Bier gaan we graag een duurzame relatie aan op vertrouwen. Geen contract, wel constant een lage prijs. Dat helpt de ondernemer aan duurzaam rendement” aldus Juan Pérez Nijhuis, Brand Manager De Klok Bier.

De Klok Duurzaam

Hulp is onderweg!

Spoeddienst Biertechniek 053 - 48 33 486
Spoeddienst Evenementen 053 - 48 33 135
Toned (bij Calamiteiten) 088 - 00 11 200
Weekenddienst
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol

Ben jij 18 jaar of ouder?

Vul je geboortedatum in om toegang te krijgen tot de website.