Evenementen
Biertechniek
Tankbier
Sales Support
Perfect bier
Marketing

Tankbier is het meest verse bier dat je kan krijgen. Daarnaast kan de installatie een fantastisch designelement geven aan iedere zaak. Tankbier zorgt dus voor beleving qua smaak & design.

Jeroen Geurts Tankbier specialist

Tankbier

Het meest verse & duurzame bier

Vroeger werden biertanks zo ver mogelijk weggestopt, zodat ze het zicht van de gast niet zouden belemmeren. Vanwege deze diepte had men het vaak ook over kelderbier. Tegenwoordig is nostalgie hip en is het design van de tanks vooruit gegaan. Een tank mag graag in het zicht staan. Zodoende zorgt de installatie van tankbier vaak voor extra beleving in de zaak. Daarnaast is het logistiek erg efficiënt. Tevens zijn er minder vrachtwagens nodig in vergelijking tot fust en flessenbier. Zodoende betekent werken met tankbier een duurzame manier van bier verkopen.

Natuurlijk gaat het nog altijd over bier. En wat voor een bier. Tankbier is het meest verse bier dat je jouw gast kan serveren. We installeren over het algemeen meerdere tanks, om nog efficiënter en duurzamer te leveren. Dit gaat niet ten kostte van de kwaliteit van het bier. Dit berekenen we zorgvuldig. Efficiënt en duurzaam leveren we het beste bier. Dat wil elke ondernemer toch? Neem contact met ons op, om te berekenen of tankbier ook voor jouw de beste oplossing is.

Hulp is onderweg!

Spoeddienst Biertechniek 053 - 48 33 486
Spoeddienst Evenementen 053 - 48 33 135
Toned (bij Calamiteiten) 088 - 00 11 200
Weekenddienst
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol

Ben jij 18 jaar of ouder?

Vul je geboortedatum in om toegang te krijgen tot de website.