Evenementen
Biertechniek
Tankbier
Sales Support
Perfect bier
Marketing

In de horeca dient een brouwerij meer te zijn dan slechts een leverancier. Naast top leveranties en ondersteuning, dienen de merken en marketingsupport de ondernemer te helpen meer rendement en beleving te creëren

Ard Bossema Marketing Directeur

Meer beleving met merken

Zo profiteer je optimaal van de merken in je zaak

Premium merken

Het verkopen van premium merken draagt op twee manieren bij aan de business van een horecaondernemer.

Allereerst is een merk gebouwd om de gast toegevoegde waarde te bieden. Er wordt geïnvesteerd in de kwaliteit van het product en om het verhaal van het merk onder de aandacht te brengen bij de gast. Valt de gast in de doelgroep en is het merk goed geëxecuteerd? Dan is de gast bereid een hoger bedrag te betalen voor dit merk, dan voor een ander product in dezelfde categorie. Zodoende biedt het kiezen van het juiste merk de klant dus meer rendement.

Daarnaast dragen merken bij aan de beleving in een horecaonderneming. Door merken te kiezen die aansluiten bij de doelgroep van je concept én deze merken perfect te executeren, raak je je doelgroep op gedeelde waarden tussen jouw concept, de merken en de gast. Het zorgt dus voor ultieme beleving en raakvlak. Om iedere horecaondernemer en gast van een passende oplossing te voorzien werken we bij Duurzame Horeca met een breed portfolio aan merken. De overeenkomsten zitten in de kwaliteit van deze steengoede bieren en het feit dat duurzaamheid een belangrijke driver is in het zaken doen. Het onderscheid zit hem in smaak, drinkmoment en positionering. Zo bieden wij voor iedereen een optimale keuze!

 

Perfecte executie met drukwerk en promotiematerialen

De perfecte merken voor je onderneming kiezen gaat pas echt werken bij de gast, zodra je deze merken ook perfect executeert. Dit betekent niets meer, dan dat je op de juiste plekken je gast in contact brengt met deze merken. Zodoende is het belangrijk om zichtbaar te zijn op de plekken waar de gast over het algemeen een beslissing neemt over zijn bestelling. Zorg dat je belangrijkste merken zichtbaar zijn achter de bar (op ooghoogte), op de bar, op tafel (promotiemateriaal en/of de menukaart met extra duiding) en op de kleding van je personeel. Denk ook aan het maken van een speciale bierkaart. Bij een evenement is het belangrijk te werken met menuposters, kleding, draagtrays en bekers voor de perfecte executie. Zorg tijdens het serveren voor het juiste glaswerk voor een optimale drinkbeleving. Op deze manier link je je eigen positionering optimaal met de merken die je voert en kan je maximaal profiteren van het rendement en de ultieme beleving die de merken bieden.

Digitale Marketing

Ook op het gebied van digitale marketing kunnen wij ook goed ondersteunen. Horecaondernemers kunnen hier eigenlijk niet meer omheen. Het kan op alle aspecten het zaken doen makkelijker maken. Terwijl het, mits juist toegepast, de beleving alleen maar zal doen verhogen. Lees hier snel verder voor tips en advies.

Hulp is onderweg!

Spoeddienst Biertechniek 053 - 48 33 486
Spoeddienst Evenementen 053 - 48 33 135
Toned (bij Calamiteiten) 088 - 00 11 200
Weekenddienst
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol

Ben jij 18 jaar of ouder?

Vul je geboortedatum in om toegang te krijgen tot de website.